Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Bästa plattform

Etiketter: ,

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #201465
  damiandori
  Deltagare

  Vilken plattform är den bästa för att skapa sin egen e-handel webbshop på?

  Shopify

  Woocommerce

   

  #201466
  swedags
  Deltagare

  Det finns många olika plattformar för e-handel, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Här är några av de mest populära plattformarna för e-handel:

  1. Shopify: Shopify är en populär plattform för e-handel som erbjuder enkelheten i att bygga en webbplats med möjligheten att hantera allt från lager och orderhantering till betalningar och frakt.
  2. WooCommerce: WooCommerce är en WordPress-plugin som gör det möjligt att skapa en e-handelswebbplats med hjälp av WordPress-plattformen. Många webbyrå använder WooCommerce då den är känd för att vara flexibel och användarvänlig.
  3. Magento: Magento är en öppen källkodsbaserad plattform för e-handel som är känd för sin skalbarhet och anpassningsbarhet. Det är en kraftfull plattform som passar större företag och e-handelswebbplatser.
  4. BigCommerce: BigCommerce är en molnbaserad plattform för e-handel som erbjuder många funktioner för att skapa och hantera en webbplats. Det är känd för att ha hög prestanda och skalbarhet.

  Valet av plattform beror på dina behov och preferenser, inklusive dina tekniska kunskaper, budget, storlek på företag och e-handelswebbplatsens mål. Det är viktigt att utvärdera och jämföra olika alternativ för att hitta den bästa plattformen för dina behov.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.