Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Bedriver du/vill starta ebutik nära Thn?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99786
    MagentoMan
    Deltagare

    Hej,

    Jobbar just nu med ett projekt som utgår ifrån att samla flera e-handlare under ett och samma tak. Vi vill att alla dom delar som ehandel omfattar ska finnas tillgängliga direkt från start under ett och samma tak. Vilket omfattar delar som att dela på kostnader som lager samt få möjlighet att dela på kontorsyta i direkt anslutning till lagret. Där man kan dela tankar och idér med flera som befinner sig i samma situation. Vilket för många i en uppstart och för mindre butiker är i annat fall väldigt asocialt.

    Vi kommer också att sätta upp en fotostudio där det kommer finnas möjlighet att köpa färdig fotade produktbilder till ett fast pris. Vi kommer även kunna erbjuda inleverans och packning som en extratjänst.

    Vi vill sammanfattat att vår kunder ska mer få tid att fokusera sig på vad som för oss är viktigt som att ge bra service till kund och fokusera på marknadsföring. Istället för att själva behöva investera tid i alla dom delar som tillkommer i en uppstart. E-handels plattformen vi kommer att erbjuda support och service för är Magento. Men vi har också tittat på att erbjuda tictail för mindre butiker.

    Vi ser stora vinningar med tjänsten som att till exempel kunna få bättre logistikavtal med hjälp av dom kvantitativa fördelarna som vi tillsammans skapar.

    Så har du tankar på att starta eller idag har en e-handel i Västra Götaland, Trollhättan eller vet någon som behöver hjälp att komma igång. Så skriv gärna nedan..

    Feedback uppskattas!,

    Happy ecommercing

    #161628
    Macondax
    Deltagare

    Hör gärna av er till mig, så kan vi förutsättningslöst diskutera e-handel i Trollhätteområdet.

    Vi finns idag på Kardanvägen (Skogstorpa) i Trollhättan.

    #161647
    MagentoMan
    Deltagare

    @Macondax 62056 wrote:

    Hör gärna av er till mig, så kan vi förutsättningslöst diskutera e-handel i Trollhätteområdet.

    Vi finns idag på Kardanvägen (Skogstorpa) i Trollhättan.

    Hej, det hade varit uppskattat. Lokalen vi har tittat på ligger just på Kardanvägen också. Skickar PM

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.