Plus Forum E-handelsforumet Logistik Begagnad färglaser

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97092
    Retrospect
    Deltagare

    Har precis varit och köpt 3st OKI C710 färgskrivare med 2år på nacken och ca 20 000 utskrifter var, 2 skall användas och en skall vara reserv.

    Då jag ej har erfarenhet av färglaser så undrar jag om det är något speciellt att tänka på vid underhåll/drift för att driftsäkerhet skall säkras!

    Skall man använda originaltoner eller finns det lågpris som det är lönt att trixa med? Var köper man toner till bra pris och från seriös leverantör (det sistnämnda är viktigare än priset)

    Trots att de är begagnade märks det att de är rejälare än de “småskrivare” vi tidigare använt och betydligt snabbare och så får man i 2×500 A4 på en gång!

    #133433
    Andreas
    Deltagare

    Kolla med tonerlagret, han hänger här i forumet och borde kunna detta med utskrifter.

    #133434
    Rikard
    Deltagare

    Det var rackarns, tre nya skrivare. Smart att köpa samma modell om någon går sönder så kan ni ju fortfarande använda tonerkassetterna i de andra etc. Gäller ju samtliga reservdelar. Vi säljer toner i original till OKI C710. Vi är tyvärr inte billigast det skiljer några procent mellan oss och huvudkonkurrenten, på just dessa till vår nackdel. I den prisklassen så blir det ändå någon femtiolapp per toner. Hör av dig till mig via PM så kan vi säkert lösa något.

    Jag har tyvärr inte sett toner till dessa som kompatibla, det är lite synd. Ett tips till andra som går i skrivköpartankar är att kolla upp om det går att få tag på kompatibla toner innan man slår till på en begagnad skrivare. Det gör mycket för utskriftsekonomin om man printar stora volymer. I de fall det finns kompatibla toner som håller en hög kvalitet rekommenderar jag alltid dessa, det gör enorm skillnad i långa loppet.

    Glöm inte att ni kan ange ehandel i kassan för fri frakt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.