Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Behöver hjälp med att hitta e-handelssystem…

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94380
    ppcms
    Deltagare

    Hej,

    Helt ny här men har redan läst mycket matnyttigt, att jag inte fattat tidigare att det såklart finns sådana här intressanta forum…

    Nåväl, mitt problem är att jag måste nog byta system (Har idag Eurovator) och jag har egentligen bara tre krav på ett nytt system.
    1 – Jag vill ha bilder i kundvagnen då mina kunder “matchar” sina inköp. (Jag säljer pärlor)

    2 – Det måste gå att exportera/importera alla artiklar i tabbformat, kunna arbeta med dem utanför systemet i tex Excel. Även skapa nya artiklar utanför systemet och kunna importera in dem igen.

    3 – Ett räknande lagersaldo som är synligt för mer än en produkt i taget när man befinner sig i admindelen. Alla system jag provar så måste man “klicka in sig” på varje produkt när man skall fylla på eller dra ifrån på saldot. Normalt en dag så fyller jag på kanske 150 produkter.
    I dagsläget så söker jag i mitt lager på tex DZ- somär ett prefix för en varugrupp och får då upp en hel sida med just det lagret och kan sortera det på olika sätt. På sidan står alla produkter med en ruta bredvid med lagersaldot och jag kan enkelt tabba mig fram genom 30 produkter och fylla på tex 20 av varje. Det tar ett par sekunder.
    Se gärna bilden: http://www.inspiredesign.se/images/lager.jpg

    Ekonomiskt så tycker jag att en tusenlap är max för min ekonomi, binder mig gärna vid ett avtal men betalar ogärna en installationsavgift på massa tusenlappar.

    Utöver detta så finns det självklart önskemål om roliga och nyttiga moduler och tillägg, jag är en sucker för Web 2.0 utseenden och tycker det är kul med tex en blogg på shopen men det är ju de översta tre kraven som är viktiga för mitt företag och sättet jag arbetar på.

    Behöver alltså hjälp då jag nu ser att Eurovator har tagit bort all info om e-handel på sin hemsida och det verkar ju inte så lovande för framtida utveckling ;)

    Är du ehandelsleverantör så får du ta kontakt om du tror att du kan uppfylla kraven.

    Mvh //Stina

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.