Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Betallösningar till WordPress+plugin

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95441
    Murmelin
    Deltagare

    Hej!
    Jag har efter mycket om och men bestämt mig för att satsa på att bygga webshopen med en plugin till WordPress. Främst beroende på att jag redan har en design jag gillar till hemsidan.

    Nu står det mellan WP e-commerce och Shopp. Hur är det med betallösningar till dessa? WPbutik har en till WP e-commerce, men hur är det med Shopp? Finns det överhuvudtaget svenska betalmoduler?

    #118066
    Lennie
    Deltagare

    Payson finns till Shopp men det lär inte vara en vetenskap för någon programmerare att bygga en till vilket system du vill.

    #118178
    Murmelin
    Deltagare

    Hej och tack för ditt svar!

    Jag har nu bestämt mig för att börja med WP e-commerce. I framtiden blir det kanske Prestashop istället, men fördelen nu med WP är att jag kan få in den på min nuvarande hemsida i WordPress på ett enkelt sätt. Sen sliter jag mitt hår och vrålar av frustration när jag ska göra ändringar i css för WP e-commerce…

    #118188
    Lennie
    Deltagare

    Återkom gärna när du installerat och fått den att lira som du vill. Jag har hört en del om att wp-ecommerce skulle vara buggig, utvecklas långsamt samt noll support även om man tar deras betalalternativ.

    #118189
    Murmelin
    Deltagare

    Det lutar åt att jag låter WPbutik installera sin betalningsmodul för Certitrade. Det kostar lite, med då vet jag att det funkar.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.