Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Betalsystem för blivande e-handel

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103131
    chrisp
    Deltagare

    Har lite funderingar vilket eller vilka betalsystem som jag kommer att behöva. Kommer att sälja egentillverkad inredning. Det gäller produkter som blir rätt dyra 3000-8000 kr st. Produkterna tillverkas efter beställning och kunden har möjlighet att påverka designen av deras produkt. Ska jag satsa direkt på typ Klarna eller Paypal eller kan man starta upp med bara fakturering och Swish. Målgruppen är framför allt privatkonsument men självklart kan inredningsbutiker beställa.

    #179977
    Safar
    Deltagare

    Kolla med Klarna & KCO. Det är inte billigt men förhandla med dem, särskilt när det är så dyra produkter du ska sälja. Klarna erbjuder ofta “köp nu betala i januari” som kanske kan bra för dig som tillverkar efter beställning.

    #179980
    DreamRooms
    Deltagare

    Vi använder Billmate och har gjort det i ca. 8 månader och de fungerar utmärkt. Inga fasta avgifter, låga transaktionsavgifter och betalmoduler för ett flertal e-handelsplattformar utan extra kostnad. Klart bra att börja med tycker jag. Även om det går att förhandla med Klarna så har du en månadskostnad plus transaktionsavgifter.

    #180438
    Niklas.C
    Deltagare

    Stripe är annars ett utmärkt val också, rekommenderar det.. Enkelt att ta betalt och få betalt, samt så har de inte så dyra kostnader (ligger på typ 1,8% + 1,8 kr för kortbetalningar) med inga startavgifter.. Sen kan man ju bara köra typ billogram om man önskar egen faktura :)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.