Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Biljettbokning med Payson?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95104
    SNICA76
    Deltagare

    Hejsan!

    Jag heter Christer och håller på med revyer. Nu tänkte vår revy kunna erbjuda våra besökare att boka biljetter via nätet och betala med VISA/mastercard. Vi har fått OK från Payson att använda sig av deras tjänst.

    Nu tänkte jag kolla med er om ni känner till någon modul eller bokningssystem som man kan använda sig av på lätt sätt så att kunderna kan boka och betala sina biljetter. Jag är inte så hemma på detta med programmering och vår revy är en ideell organistation så vi har inte så mycket klöver tyvärr…

    Tacksam för svar om någon vet något

    Christer

    #115621
    danielandersson
    Deltagare

    Om man inte kan välja plats, varför inte ta en titt på nån open source-butik?

    Annars tror jag bestämt att det finns sådana plugins till WordPress

    #115773
    SNICA76
    Deltagare

    tack för ditt svar. Men WordPress avstår jag ifrån. Kollade lite på det och eftersom jag har nycklar o grejer som jag ska använda via Payson så verkade det inte fungera…

    Har kollat på prestashop o de andra men vet inte om det går att göra så att man kan boka biljetter istället för köpa saker….

    #115800
    ducedo
    Deltagare

    Jag trillade över Online Event Registration Service – DoAttend tidigare i veckan och det låter ungefär som det du är ute efter. Tyvärr vet jag inte om tjänsten är tillgänglig i Sverige men du kan gräva djupare i det. Annars så erbjuder Biljetter till lokala evenemang – Biljett.com exakt den funktionen du är ute efter. Nackdelen är att man tar en bit av kakan – men det är kanske acceptabelt eftersom du inte behöver lägga ner tid och energi på programmering, etc.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.