Plus Forum Övrigt Om Ehandel.se Bloggare på Ehandel.se

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #100897
  Sebastian.m
  Deltagare

  Tycker att det ska vara ett privilegium att få blogga på Ehandel.se

  Just nu är det max en handfull som levererar och resten är bara dynga som sprider länkar och skriver helt ointressanta blogginlägg. In med nytt och bort med det gamla!

  fridens

  #169556
  Rashid
  Deltagare

  Håller med det helt. Det borde vara några experter som skriver regelbundet. Det kan även vara på uppdrag av ehandel.se. Alla som inte har något att tillföra och vill bara skriva om sina egna projekt utan att ha några lärodom för läsare får skriva det som ett inlägg i off-topic.

  #169557

  Rensa upp lite kommer vi förmodligen göra när vi byter plattform under nästa år.

  Nya bloggare har vi dock… men de bloggar inte :p

  Har godkänt 3-4 bloggare de senaste månaderna.

  Men ingen bloggar än så länge :)

  Kommer kanske något nytt roligt inlägg snart dock.

  #169560
  Per Nilsson
  Deltagare

  “I blog for food”

  //Per

  #169629
  Andreas
  Deltagare

  Jag har en blogg här sedan tiden när bloggarna togs ibruk ehandel.se. På den tiden hade jag precis börjat studera och drev min första webbutik. Sedan dess har man gjort en lång ehandelsresa och man har jobbat/ prövat på med det mesta som rör ehandel.

  Jag tycker att bloggarna skall innehålla egen erfarenhet, tankar eller intressant information. Egenreklam och information som varje ehandlare borde veta tycker jag dock inte passar in.

  Själv försöker jag bidrag med min erfarenhet från 5 år inom ehandelbranschen och berätta sådant jag tycker andra kan tycka är intresssant. Min specialité är väl det att jag bor i Finland och trots det säljer på den svenska marknaden. Tillika har jag även bra koll på den Finländska ehandelsmarknaden och har tipsat bl.a. Julius (eller vad chefredaktören heter nu igen) om flera nyheter, tyvärr har han valt att inte publicera någon av dem. Detta gör även att man tröttnar på att hjälpa till att sprida information till viss del. Skulle man ens få en kommentar tillbaka skulle de kännas mer givande.

  Överlag tycker jag att ehandel.se går mer och mer till ett nybörjarforum och idag förs de bästa ehandelsdiskussionerna utanför denna sida. Idag besöker jag sidan någon gång i veckan för att ta del av nyheterna.

  Ett pluss är att nya personer från olika organisationer har på senaste tid blivit intervjuade på sidan. Exempelvis Klarna intervjun, där man hittat någon annan en Klarna-Fredrik denna gång.

  Vad jag skulle vilja se mer av i framtiden:

  – Mer om andra företag en de vanliga logistik och betalleverantörerna. Intervjua även konkurrenterna.
  – Månadens ehandlare – Besök en ehandlare och gör ett reportage, försök även ta med någon anställd.
  – För att ni skall överleva i framtiden krävs det att ni fortfarande håller er oberoende ställning. Så att vi ehandlare även i fortsättningen kan lita på det vi läser här och att det inte känns som sponsorerat nyhetsmaterial.

  Ber om ursäkt om någon tar sig på näsan och att jag gick lite offtopic, men såhär känner jag idag!

  #169635
  Rikard
  Deltagare

  Andreas: Du har ju ändå fått till 13 foruminlägg i oktober så du får nog anses vara ganska aktiv.

  Jag kan hålla med om att ehandel.se borde vara hårdare på att kicka ut de som bara bloggar massa länkar eller orelevanta inlägg. Men det är ju väldigt enkelt att få starta upp en egen blogg här på sidan så jag hoppas att fler som vill bidra också väljer att göra det. Är säker på att Julius skulle bli superglad om fler intressanta ehandelsbloggar kom igång på ehandel.se Så sätt igång och börja blogga!

  #169624
  Andreas
  Deltagare

  Rikard- Nåjoo, det beror på hur man ser det. Var förr beydligt mer aktiv här och tillika mer oerfaren vilket gjorde att jag fick mer ut av denna plats. Har lärt mig enormt mycket här!

  Uppdaterade precis min blogg med ett inlägg.

  #169625
  Andreas
  Deltagare

  Hur kunde jag glömma, jag saknar “Berndts spaningar”.

  Detta var ju höjdpunkten på ehandelsveckan och något som gärna kan införas i nyhetsbrevet!

  Krönikörer som han är guld-värda!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.