Plus Forum E-handelsforumet Ekonomi & Företagande Bokföringsprogram

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100221
    hardcoredeluxe
    Deltagare

    Hej alla glada e-handlare.

    Som rubriken lyder så tänkte jag börja bokföra själv men är i valet vilket program som är bäst. Finns ju några att välja har ni några förslag?

    Mvh Henrik Wärn

    #164909
    lustfull
    Deltagare

    Det beror ju alldeles på vilka behov du har. Har testat ett flertal av de stora programmen under årens lopp.Har ju både bokföringsbyrå och ebutik så mina krav kanske har varit lite högre än andras.
    Visma gillar jag inte, vet flera som utbildar i Visma som säger samma sak,krångligt,dålig support och dyrt.
    Till nyligen har jag kört med Mamut (inte direkt gratis heller) som var jättebra men då jag har behov av lönehantering och detta inte fanns integrerat i programmet så har jag nu bytt till BL Administration. Det är ett riktigt bra program där man kan “plocka ihop” de delar man behöver(och betalar utifrån detta). Deras support är suverän,även när man bara testar programmet.
    Finns som du säger “några” att välja på och dyrast behöver inte vara bäst.
    Susanne
    Insolitus Bokföring& Redovisning

    #164922
    Fruktsam
    Deltagare

    Som Susanne säger så beror det väldigt mycket på dina behov, och vad du tror dig behöva inom de närmsta åren. Det är såklart svårt att veta exakt vad man kommer behöva, men håll ett öga framåt iaf.

    Själv använder jag iOrdning och är helnöjd med det för det är så smidigt att jobba med. Dock finns där inga färdiga kopplingar till banker och ehandelssystem än vilket kan vara ett minus om man just kör ehandel. Det finns dock ett API så det går att skapa sådana kopplingar själv om man vill och kan. Finns dock bara till Mac.

    #164929
    hardcoredeluxe
    Deltagare

    Tack för hjälpen

    Nu ska det bokföras i natt

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.