Bokshopen.se

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Bokshopen.se

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93995
  DanielKarlsson
  Deltagare

  Nu när jag är ny här kan jag ju passa på att få lite kritik på min befintliga webshop Bokshopen.se.

  Har drivit den i cirka 3 år. Man blir ganska hemmablind efter lång tid.

  Så tar gärna emot lite kritik och råd.

  Tror Ni jag missar mycket på att bara ha fakturabetalning som alternativ?

  #106716
  Parvelito
  Deltagare

  Jag tror att man skall titta lite på designen så att den passar nutidens allt högre upplösningar. Tunn vit text på svart bakgrund i upplösningar över 1024 blir ganska svårläst.

  Att det finns lite mer än Björn Lundén skulle inte göra något. Inget fel på deras böcker, men dem hittar man överallt. Lite andra böcker med liknande inriktning hade skapat mer intresse från min sida.

  Så länge alla godkänns för faktura tappar du inte särskilt mycket, frågan är hur mycket man förlorar själv på att erbjuda faktura till alla.

  #106948
  AntiKrist
  Deltagare

  Varför finns inte kortbetalning? Ingen information om betalsätt framgår tydligt, inte ens under “Så handlar du”. Där, efter underrubrikerna leveransinformation och bekräftelse anser jag att det naturliga valet hade varit att placera sådan information. Det klingar mer likt “så handlar du” än “köpvillkor” där informationen finns. Kanske mer juridiskt och språkligt korrekt att placera informationen under köpvillkor men jag ifrågasätter och undrar om inte kunden liksom jag först klickar på “så handlar du” när man eftersöker den informationen. Eftersom “så handlar du” och “köpvillkor” båda två är lite av det finstilta kanske det vore en idée att faktiskt slå ihop de två. Jag hade såfall strykt “köpvillkor” alternativet och placerat det under “så handlar du”.

  Snygg sajt för övrigt. Kanske placera e-handels certifikatet uppe i ett hörn eller till och med i en underrubrik? Jag tycker det vanhelgar sajtens design lite och tycker överlag att symboler hit och dit skall inte ta upp en så stor yta av första sidan. Är sajten snygg, stilren och professionell talar den sitt eget språk och visar självförtroende. Symboler kanske istället skvallrar att man är en liten aktör som desperat klingar sig fast vid yttre attribut? Vad jag menar är att går man till ikea.se är ju inte det första man möter symboler som tar upp en visuellt markant yta av förstasidan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.