Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Börja med AdWords seriöst

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102312
    sannalovisa
    Deltagare

    Hej alla,

    Jag ska efter nyår börja ordentligt med AdWords. Hittills har jag mest testat och gjort lite hipp som happ och arbetat med SEO och internetmarknadsföring i övrigt.

    Men nu när jag ska börja seriöst vill jag ha en stadig grund att börja bygga på och ha så mycket information, tips & trix innan jag börjar.

    Så jag undrar, har ni några tips på webbsidor eller gamla hederliga böcker jag kan läsa för att få lite mer kött på bena? :)

    #177173
    Magnus Brath
    Deltagare

    Har inte läst den själv med Quality Score in High Resolution av Craig Danuloff har jag fått berättat för mig att den är riktigt bra. Sen finns ju Googles egna skola förstås.

    #177174
    sannalovisa
    Deltagare

    Tack så mycket för det oerhört snabba svaret!

    Ja, jag har kollat på Googles med, men vill ha något annat också om man kan få lite perspektiv på saker och ting. Så tack så mycket för tipsen! Jag ska definitivt kolla upp boken också :)

    #177179
    Rudolf
    Deltagare

    “Quality Score in High Resolution av Craig Danuloff”

    Den är sjukt bra men för att få ut ngt, behöver man förkunskaper. Det är ingen nybörjarbok.

    #177181

    Mitt bästa tips är att testa dig fram och expandera annonseringen efterhand att du ser att du hittat fungerande och lönsamma uppsättningar. Börja med så relevanta och nischade sökord som möjligt så maximerar du potentialen till att hitta lönsamhet snabbt. Se till att ha spårning på plats från början, t ex via e-handelsspårning i Google Analytics kopplat till AdWords – så att du får in data om vad respektive annons och sökord leder till. Det finns massor att läsa online, längst ner här har vi samlat en del länkar och inlägg på ämnet: Google AdWords – Be Better Online

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.