Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Bra Adwordskonsult

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99254
    VATadviser
    Deltagare

    Hej är det någon som har en bra konsult för Adwords att rekommendera. Gärna någon som även har ett pris eller prisupplägg som man kan leva med.

    Tror att jag behöver lite stöd för att få till annonser etc på rätt sätt.

    #156495
    Richie72
    Deltagare

    Några som fått bra uppmärksamhet här är bland annat Ad-Relevance. De har work-shops för de som inte lägger så mycket pengar på ad-words så det blir lönsamt med konsulter.

    Pineberry tror jag också har börjat med Ad-words.

    Om du söker på ad-relevance på forumet så hittar du lite trådar om dem och om ad-words konsulter generellt.

    Vi har en intervju (tror jag redan skrivit det i någon annan tråd) med Karl från Ad-relevance, du hittar den här: E-magasinet. Det handlar om ad-words, vad du ska tänka på och så lite tips. Riktigt bra är tipsen inför julhandeln.

    #156527
    Oscar Troedson
    Deltagare

    Hej,

    Kan verkligen rekommendera Precis digital, otroligt kompetenta och arbetar helt provisionsbaserat. Grundarna har arbetat på Google (med Adwords) tidigare vilket ger ett rejält försprång.

    #156534
    GregerA
    Deltagare

    Vi har precis dragit igång ett samarbete med AdRelevance. Det skall bli spännande att se vad det ger. Jag vet att många här på forumet använder eller har använt dem.

    AdWords i egen regi har tyvärr blivit skött lite med vänster hand ett tag, så om det funkar bra med dem så blir det en stor hjälp för mig.

    Det finns säkert många duktiga SEO-konsulter, men tyvärr har ju en del klåpare gett dem ett kollektivt dåligt rykte. Så det gäller att välja med omsorg.

    #156546
    Andreas
    Deltagare

    Vi ser PPC, SEO, programmering m.m. som centrala tjänster i vår affärsmodell som vi är riktigt bra på själva och vi väljer att utlokalisera låglönearbeten istället som exempelvis lagerhantering.

    #156573
    NO LINGO
    Deltagare

    Adrelevance 4 adwords. Nuff said!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.