Plus Forum E-handelsforumet Ekonomi & Företagande Bra kombo webshop – bokföringsprogram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104718
    AnnaPe
    Deltagare

    Någon som har ett bra tips på val av webshop och affärssystem som är lätt ihopkopplade och fungerar bra? Kör Visma administration + visma webshop idag och de funkar ju bra tillsammans, men Visma är SÅ TRÖGA och där är många knepigheter i både webshop och bokföring som gör att jag vill byta till något annat. (Deras “utvecklingsavdelning” presterar ungefär lika snabbt som en sengångare, så även uppenbara buggar blir kvar länge, länge …)

    Några tips? Gärna hyfsat lättbegriplig webshop.

    #185364
    Stefan72
    Deltagare

    I mångt och mycket känner jag igen det där från många leverantörer men man får komma ihåg att tusen kunder har tusen ideer om vad precis de vill ha för funktioner och ändringar och det är kanske lätt att tro att alla ens egna bra grejer ska implementeras direkt och är busenkelt att fixa. Riktigt så fungerar det inte med paketlösningar till ett visst pris. Då får man ta steget till en helt personlig design och uppbyggnad och det kan ju kosta allt från 100k till flera miljoner.
    Enkla rimligt prissatta paket får man liksom ta för vad de är och jag har aldrig hört att visma ska vara dåligt på det viset. Hör snarare till de bättre.

    #185365
    AnnaPe
    Deltagare

    Usch, det var tråkigt att höra att Visma är en av de bättre. Då finns det ju inget hopp :(

    Jag gillar deras relativa enkelhet och priset är ju väldigt förmånligt, men de är liksom inte riktigt “framåt”. Nya versioner blir sämre och mer tung-rodda än de gamla etc. Jag är inte ute efter mina alldeles egna lösningar, utan vill mest slippa göra en massa handarbetet som var automatiskt i äldre versioner.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.