Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Bra lösning för e-handel och hemsida

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #102926
  Fia
  Deltagare

  Hej, har någon ett tips på en bra plattform för e-handel och hemsida i ett. Det ska vara möjligt att integrera till affärssystem (även om detta inte är ett av de större och välkända) och anpassa till just våra behov. Och så ska det helst inte kosta skjortan så klart.

  #179271
  fr1ppe
  Deltagare

  Svårt att ge bra råd utan veta vilket affärssystem det är. Vi kör iallafall Magento som plattform till vår e-handel, med ett köptema som grund som har “det mesta” och med lite egen kunskap så blev det väldigt prisvärt. Till vår fysiska butik har vi Magento sammankopplat med Specter butikssystem. I denna “veva” ingår såklart allt med unifaun och klarna kopplingar så allt rullar på smidigt med minimal arbetsinsats. Framförallt så är det skönt med synkade lager mellan butik & online.

  #179274
  Dancar
  Deltagare

  Ska ni ha mycket fokus på content och inte har väldigt många artiklar så är wordpress med woocommerce lätt det bästa valet enligt mig. WP är ju byggt för just content och woocommerce är bevisligen en helt ok plugin för ehandel med många kopplingar och moduler. Renodlade ehandelsplattformar så som Magento och Prestashop är lite knöligare när det kommer till att bara ha sidor med content. Likaså gäller för de flesta hyrlösningar. Bland hyrlösningarna så kan dock Wikinggruppen vara ett alternative då de kan skräddarsy ihop i princip vad som helst utan att det kostar skjortan.

  #179292
  timint
  Medlem

  När det gäller kundanpassningar så är en del plattformar tungjobbade. Ett exempel är en egen betalmodul i OpenCart som består av 18 filer i 37 mappar.

  Prova gärna LiteCart som är gratis. Koden är lätt att förstå och kundanpassa. I jämförelse med OpenCart består en betalmodul bara av en fil.

  LiteCart foukserar på enkelhet, lättvikt, pedagogik, och hög prestanda. Men innehåller samma och ibland fler basfunktioner än andra plattformar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.