Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Bra och billiga logistiklösningar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100573
    Boxday
    Deltagare

    Hej,

    Vi är ett Stockholmsbaserat företag som kommer att utöka våra lager i Norrtälje och har kapacitet över för att kunna hantera 3:e parts logistik åt ett par kunder som då kan få rida på våra mkt fördelaktiga leveransvillkor.

    Vi har lösningar med Posten som är kraftigt rabatterade tack vare våra stora volymer och kan leverera my-pack, varubrev samt paket utan kvittens (hemleverans till dörren) till extremt låga priser.

    För att vara helt ärlig så får ni som skickar antingen my-pack eller paket utan kvittens mest ut av våra lösningar då det är där vi har absolut bäst priser. Vi skickar idag mycket större paket som ofta har en volymvikt mellan 30-75kg.

    Vi kan lagerhålla, sköta plock och pack, returer etc. Vi har även färdiga logistiksystem som redan används av kända medelstora e-handlare inom Norden och kan hjälpa er att hålla koll på lagersaldon, lageromsättningshastighet och påminna om inköp etc. Våra system räknar ut era täckningsbidrag per kolli och ger er god tillgång till statistik om även detta kan vara av intresse.

    Vi har idag lokaler om ca 900kvm och ca hälften är fyllt redan.

    Hör av er om ni är intresserade så kan vi se om vi kan hjälpa er att spara pengar!

    Mvh

    Magnus
    Boxday AB
    BOXDAY
    info skickas till info@boxday.se

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.