Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Butikslösning som hanterar olika momssatser på samma produkt

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95151
    Rob
    Deltagare

    Jag säljer en tjänst som består av en statlig avgift som är momsbefriad, samt min provision på det hela som jag måste lägga 25% moms på. Jag söker en butikslösning som kan hantera detta med olika momssater i en och samma produkt.

    Det måste även skapas en faktura/kvitto där det framgår tydligt hur mycket som är momsfritt och hur mycket som är momsbelagt.

    Jag har sedan tidigare erfarenhet av Prestashop men har förstått efter att ha talat med en programmerare att det skulle vara mycket komplicerat att modifiera Prestashop för att fungera enligt mina önskemål. Därför skulle jag vilja ha tips på andra plattformar där detta är möjligt.

    Mvh Robert

    #116047
    Rob
    Deltagare

    Verkligen ingen som vet något om detta?

    #116048

    kan du inte göra det som en paketartikel? där det är två artiklar, och de olika har olika momssatser?

    #116050
    Rob
    Deltagare

    Jag har försökt med Combinations och där går det inte då allt måste ha samma moms-sats.

    Om Prestashop har ytterligare stöd för paket med två olika produkter i samma, skulle det kanske kunna gå. Just nu kommer jag dock inte åt min butik då Binero har haft problem hela dagen.

    #116051
    Richie72
    Deltagare

    Varför tar du inte bara ett fast pris och skriver sedan i texten “i priset ingår moms med x % och en xxx-avgift på 50%”? Att speca det på kvittot kan väl inte vara några problem, bara att skriva in i artikeltexten.

    Slipper du hålla på med konstiga moduler.

    #116052
    Rob
    Deltagare

    Prestashop skapar själv ett kvitto där den specar moms osv, det blir alltså fel även om jag skriver i texten hur mycket moms det egentligen ska vara.

    #116053
    Richie72
    Deltagare

    Kan du inte ta bort funktionen moms? Nackdelen är att du inte kan sälja momsfritt till norska konsumenter och andra företag i eu men det är väl kanske inte så viktigt.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.