Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel CRM/affärssystem

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #93900
    Erik
    Deltagare

    Hallå!

    Jag skulle vilja höra vad ni e-handlare har för erfarenhet av de olika affärssystemen som finns. Jag vill ha ett system som dels sköter ekonomin, dels har koll på lagerbiten och dels har en CRM-del. Men jag vet inte vad de olika företagen går för, någon som har någon bra leverantör att rekommendera?

    Finns det någon som är särskilt bra på e-handel?

    Trevlig sommar! 😎

    #106099
    Dan
    Deltagare

    Specter har väl många integration med men även Visma SPCS. Personligen skulle jag nog gått mot Visma, men jag vet inte om de har CRM faktiskt.

    #106100
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag har löst det på ett litet annorlunda sätt som jag gärna tipsar om. vi har lagersystemet inbyggt i butiken, och sedan använder jag mig av Swedbanks e-bokföring med fakturahantering.

    Det fungerar suveränt för min del, så jag har faktiskt aldrig känt något behov av ett affärsysstem. När betalningarna kommer in loggar jag in och bokför dem direkt, och samtidigt som jag betalar mina egna fakturor så bokförs de automatiskt. Det har underlättat mitt liv helt otroligt

    CRM system har jag funderat på, men samma sak där, har inte riktigt känt behovet, utan vi har klarat oss bra med de funktioner vi har för att följa kunderna i butiken.

    #106103
    GregerA
    Deltagare

    Jag satsade på Mamut (E5) när jag drog igång verksamheten för 5 år sedan och det fungerar bra. Produktdelen är bra med flera fält man kan använda lite som man vill, olika typer av rabatter, möjlighet till 4 decimaler i pris … och CRM är bra. Det beror klart lite på vad man lägger i begreppet CRM … ;-) … det finns ju system med mer avancerad ärendehantering osv. Men för att hålla reda på kunder, logga e-mail, ha möjlighet till uppföljning etc fungerar Mamut utmärkt.
    Mamuts webshop ger jag dock inte mycket för utan det blev redan från början en egen webshop där jag exporterade data via ett eget interface … och har nu även skaffat Mamut API för att få en bra tvåvägsintegration.
    Bl.a Jetshop har en integration till Mamut om man vill “köpa färdigt”. Nån firma i UK har gjort ett interface för OsCommerce, och jag vill minnas att jag sett nåt norskt också.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.