Dags att snygga till sidan

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Dags att snygga till sidan

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94257
  attitude.se
  Deltagare

  Jag har under denna månad tillgång till programerare som är redo att ordna lite med min sida attitude.se

  Förutom en del praktiska förändringar i backend skulle jag även vilja fixa till främst startsidan och göra det så smidigt som möjligt för konsumenterna att handla (även om köp per besökare är ganska hög) så är ju det såklart av största vikt när det gäller e-handel.

  Sidan ser i stort sett ut som när Dan byggde den 2003, så du Dan är varmt välkommen med lite självkritik med några extra års erfarenhet på nacken :)

  Kan ju inte statistiken för hela denna marknad, men för min sida är kundernas genomsnittsålder högre än vad jag själv förväntat mig när jag satte i gång. (Kanske kan kopplas till att sidan är något “enkel”?) Så det är inte någon ungdomlig upphottning jag efterfrågar utan ett positivare intryck av den för besökarna.

  Något som redan är klart är det kommer att erbjudas kortbetalning.

  Dock skulle jag vilja ha in lite rörliga bilder på förstasidan. Förstör detta för sökmotorotimering? Den är i mitt fall väldigt viktig då 75% av köpen startar med en googlesökning.

  Tacksam för all kritik och förslag.

  #108487
  Dan
  Deltagare

  Det jag tror är viktigast är bättre designverktyg och kortbetalning (som sagt).

  Rörliga bilder påverkar inte “sökmotorbarheten”. Kör en slider kanske som jag kör på RoligaPrylar.se med lite olika tryck så den känns mer levande och modern.

  Annars måste jag ju säga att sidan är ett mästerverk överlag gjord av ett riktigt geni… :D

  #108522
  attitude.se
  Deltagare

  Ja, en slider får det bli.
  Tänkte även lägga upp en prismall för screentryck. Det finns ju inget tristare än att ödsla tid på att ge offerter som inte leder till ett köp.

  Funderar på att flytta de första rubrikerna i vänstermarginalen till en ny list under den gula “sök” eller sätta dem i samma och flytta bort sökfönstret åt höger.
  Någon som har en åsikt?

  Förstår att du Dan tycker att sidan är genialisk och hittar på den gör du säkert också bra eftersom du knackat in varenda detalj:D

  Man blir ju väldigt hemmablind, så den som stör sig på något eller hade gjort något annorlunda får gärna skriva något.

  #108523
  Dan
  Deltagare

  Haha jag skämtade mest ang genialiskheten.

  Men när jag hade sidan så var designverktyget det som gjorde att jag tappade mest kunder så jag tror på det. Finns att köpa färdiga i flash exempelvis.

  Men om de vettigaste pengarna finns i vidarebefordring av stora screen-orders hade jag gjort ett verktyg för det som du säger. Där man väljer plagg, tryck osv och får offert.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.