Plus Forum Övrigt Off-topic Dags för semester

Etiketter: 

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #101914
  Runns.se
  Deltagare

  Dags för semester så man orkar med höst/jul-rushen :-)

  Ha en skön sommar allihopa… :)

  #175444
  FredrikGust
  Deltagare

  Här semestras det redan för fullt. Att sälja belysning på sommaren är bra för möjligheten att vara ledig när man kombinerar detta med information om ledighet i butiken. :-)

  Trevlig semester!

  #176443
  vive
  Medlem

  Den här sommaren var fantastisk. Jag spenderade 2 veckor vid karibiska havet :)

  #186101
  Frank.Stenhammar
  Deltagare

  Vill inte starta en ny tråd i onödan, även om den här är rätt gammal :P Här ska det också bli semester snart vilket känns sjukt skönt. Riktigt krävande att bedrica eget företag. Man får inte särskilt mycket lugn och ro direkt.
  Jag tänkte slappna av lite och ta ikapp mitt filmtittande. Blev inspirerad av Guldbaggen och har hittat en del sajter med svenska filmer där jag tänkte söka efter tips. Snubblade över Avalon som verkade rätt häftig.

  Vet inte om ni har några rekommendationer? :)

  #202885
  Cawenil
  Deltagare

  Hej alla! Snart åker jag på semester, jag vill till Gotland. Vilka är platserna att besöka på den här ön? Vad kan du råda mig till?

  #204060
  bandsmet
  Deltagare

  Om du är ute efter något vattenbaserat så är kanske segling det ultimata sättet att slappna av och komma bort från allt. Att vara på öppet vatten kan vara otroligt fridfullt och det finns otaliga möjligheter för seglingsäventyr i både in- och utland. För den som är intresserad av en riktigt unik upplevelse, kolla in dessa yachts for rent Seychelles, där du kan segla i ditt eget tempo och upptäcka öarna på ett helt nytt sätt

  #204319
  rob.will9
  Deltagare

  Hej, allihopa. Dela med er av idéer, vem ska semestra var på semestern? På grund av jobbet har jag inte haft tid att planera något. Jag kanske kan låna några av era idéer.

  #204891
  Shoibas
  Deltagare

  Absolut! Efter att ha undersökt olika alternativ rekommenderar jag att du tittar på Chernobyl Storys https://chernobylstory.com/se/ hemsida. De är kända för sina välgjorda och informativa turer med kunniga guider och hög säkerhetsstandard. Personligen har jag haft en fantastisk upplevelse med dem och skulle starkt rekommendera dem till dig. Jag hoppas att det hjälper dig att planera din resa!

  #205241
  ChristopherSims
  Deltagare

  Sommaren är snart här! Jag längtar redan efter min semester

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.