Plus Forum E-handelsforumet Logistik DHL kundtjänst

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102328
    jempart
    Deltagare

    Hej, jag har gått med i pluskontot och fått kundnummer hos DHL, ett företag med 3500anstälda i Sverige men ingen som kan förklara för mig hur man kommer igång, dom hade en sa dom men hon hade tappat rösten så då fanns ingen som kunde hjälpa mig igång, är DHL helt enkelt för stora för en liten ehandlare så det kanske är bättre att hålla sig till Posten trots att dom är dyrare eller är det nån som har ett tips? jag börjar lessna och jag har en kund i Norge som vill ha grejer annars brukar jag lämna till Schenker utan avtal men dom sänder inte till Norge och Posten blir knasterdyrt för både mig och kunden

    #177207
    Plastskivor
    Deltagare

    Jag vet inte om det är något särskilt med just Pluskontot men vanligt är att man bokar via ett TA-system. Det är ett web-baserat gränssnitt mot fraktbolagen.
    Exempel på TA-system är Memnon Web-TA och Unifaun.

    #177209
    jempart
    Deltagare

    Hej, det verkar finnas här också men man måste ha en kod som jag inte kan hitta

    #177210
    Ekraft
    Deltagare

    Gå in här:
    http://www.dhlmultishipping.se/np/public/register/#/dhlse

    så får du login rätt så snabbt.

    #177211
    karfo
    Deltagare

    Pluskontot hjälpte mig med allt, det tog 1-2 veckor innan jag fick ett mail med inloggning etc. :-)

    #177212
    MagnusJohansson
    Deltagare

    Tidigare vet jag att Pluskontot gick ut med kontaktuppgifter till en person på DHL som hade pluskontokunder som sina kunder. Så kontakta Pluskontot så får du nog kontaktuppgifter.

    #177217
    jempart
    Deltagare

    Tack för hjälpen, är förmodligen för ivrig och van vid att man får lite mer service. Hittade ett namn mycket riktigt som ska ha hand om pluskunder, men han är visst ledig några veckor, kvinnan som är den som förklarar för nybörjare har tappat rösten. länken har jag följt men den är inte helt automatisk utan verkar behöva nån form av godkännande från fysisk person. Kanske bäst att ta julledigt och hoppas på helgersättning från shopen istället Schenker finns ju i alla fall kvar på macken.
    God Jul och Gott Nytt År

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.