Domäner säljes

Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Domäner säljes

Etiketter: , ,

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #96676
  trendbutiker
  Medlem

  Som rubriken lyder så har jag ett antal domännamn som jag har försökt sälja ett tag. Namnen kan köpas loss i ett paket för 7.000kr eller kom med bud på enstaka namn om intresse finns. (säljer som privatperson). Eventuella överlåtelseavgifter får köparen stå för.

  Namnen är:

  flash24.se

  webstarmedia.se

  max1000.se

  trendic.cc

  kuriosa.nu

  kidscan.eu

  kundonline.se

  kundonline.com

  lånekuben.com

  trendbutiker.se

  Har en butik uppsatt på adressen http://www.trendic.cc/webshop som inte ingår vid köp av domännamnet. Mot en extra kostnad så skickar jag givetvis med butiken också eller så lägger jag upp en ny butik om köparen hellre vill det. Kundregistret ingår från trendic.cc och det är 30+ registrerade kunder. Skickar även med namn och mailadresser till 70+ registrerade kunder från http://www.max1000.se/trafik vid köp av hela paketet.

  Det finns trafik och innehåll under dom flesta namnen och jag marknadsför även dessa till och från för att få upp intresset/statistiken..

  Kom med bud eller köp loss allting direkt.

  //Daniel Johansson

  #130638
  trendbutiker
  Medlem

  Sänker paketpriset till endast 4.000kr.

  #131663
  trendbutiker
  Medlem

  Kan säga att det har sålts hemsidor, webbutiker, banners från sidan trendbutiker.se för 24.000kr+ medans jag var aktiv. Sidan trendic.cc har funnits sedan 2007 och har haft en försäljning på många tusen. Inte alltför många (under 60.000kr) men om man ser till att jag bara vill ha 2.500kr för namnet så kommer det att betala sig för den nye ägaren inom kort.

  Kan även skicka med kundinformationen vid snabb affär. Finns över 30 registrerade kunder.

  Har även fått in ungefär 400kr från google adsense plus cirka 400kr från double.net genom att ha reklam på mina sidor. Har även sålt reklamplats åt en privatperson för 600kr till sidan max1000.se..

  Så mitt paketpris på 4.000kr för alla domännamn som finns listade här: http://www.trendbutiker.se/saljes känns inte alls som något överpris.

  Men kom gärna med bud på ett eller fler av namnen.

  //Daniel

  #132152
  trendbutiker
  Medlem

  Igår kontaktade en kille mig och han ville köpa alla mina domännamn för 4.000kr. Men eftersom han inte kommer att kunna betala just nu så ger jag andra chansen att inkomma med bud högre än 4.000kr. Jag vill ha ut så mycket som möjligt för allting och får jag ett bud som överstiger priset på 4.000kr så säljer jag givetvis till den personen.. Finns intresse att köpa så Pm:a mig eller kontakta mig genom säljsidan: http://www.trendbutiker.se/saljes

  //Daniel

  #135151
  staffanm
  Deltagare

  Hej,

  Är intresserad av att köpa dina domännamn + webbshop.

  Har du även ett adwords konto är jag intresserad att köpa det.

  Hör av dig för snabb affär.

  #135175
  trendbutiker
  Medlem

  Hej. Har skickat ett pm åt dig. Kan även säga att jag har fyllt på med fler domännamn på sidan http://www.trendbutiker.se/saljes

  //Daniel

  #135179
  Liniver
  Deltagare

  Varför sälja så billigt om domänerna ger så bra intäkter?

  #135180
  trendbutiker
  Medlem

  Mycket enkelt. Jag har påbörjat en heltidsanställning och har även lovat familjen att inte sitta vid datorn så mycket. Enda sättet är att sälja iväg allt och ägna den tiden åt viktigare saker som t ex familjen:-)

  //Daniel

  #141302
  trendbutiker
  Medlem

  Nu finns det fler domännamn som ingår i paketpriset på 7.000kr. Det som ingår är alla domännamnen samt alla registrerade kunder från trendic.cc/webshop (30+) samt namn och mailadresser till alla medlemmar på sidan max1000.se/trafik och det uppgår just nu till över 70 styckna…

  Annonsintäkter har varit 400kr+ från double.net och hos google adsense så har det inkommit till dags datum: 391,33 kr. Så det finns lite intäkter från annonser. Har även sålt iväg annonsplats till sidan max1000.se åt en person för 600kr… Så med lite nya tips och idéer så blir det nog inte så svårt att tjäna in paketpriset via annonsförsäljningar…

  Domännamn till salu – enstaka domäner eller alla i ett paket för 7.000kr klappat & klart

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.