Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj E-butik med hög tillväxtpotential söker ängel/businesspartner

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95722
    Jan
    Deltagare

    Vi driver en e-handelsplats med försäljning av konsumentprodukter. Produkten är ej en sällanköpsvara.

    Butiken är ny på marknaden men har på kort tid rönt ett visst intresse i e-handelsvärlden samt på konsumentmarknaden med ett positivt inflöde av kunder.

    Vi anser att vår affärsidé innehåller många av de komponenter som eftersöks av potentiella investerare avseende tillväxtpotential, skalbarhet och effektivisering. Det är ren B2C, kan växa kraftigt på kort tid, både nationellt och via introduktion på fler marknader.

    Detta är en butik som har potentialen att visa bra lönsamhet på kort tid, vilket också är vår målsättning.

    Vi står nu i ett skede där det finns ett behov av kapital för att säkerställa en fortsatt positiv utveckling av bolaget. Kapitalet ska främst användas för marknadsåtgärder.

    Investeringen bedömer vi borde hamna i kategorin låg till mellan risk och vi beräknar att en investering i storleksordningen 1-2 miljoner kronor behövs.
    Ett tänkbart scenario är att investeringen sker via ett vinstandelslån alternativt någon form förlagslån.

    Vi vänder oss i första hand till person eller nätverk som innehar kompetens inom e-handel. Vi ser gärna en partner som förutom kapital kan bidra med kunskap och engagemang.

    Om ni tycker detta låter intressant så skicka ett personligt meddelande till oss så för vi gärna diskussionen vidare därifrån.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.