E-handelare sökes

Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring E-handelare sökes

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #99515
  CeciliaBroberg
  Deltagare

  Hej!

  Jag heter Cecilia och är lärare i Näthandel på ett handelsgymnasie i Stockholm. Mina duktiga elever i åk2 ska snart börja jobba med marknadsföring i sociala medier och uppgiften kommer att vara att planera och uppfinna en Facebookkampanj för att öka ett företags exponering och förhoppningsvis även försäljning.

  Det eleverna skall producera är ett förslag på en kampanj/sweepstake, hur den skall genomföras, annonsering, vilka bloggare som ska kontaktas, PR-kupper, budget m.m. De kommer att presentera detta i form av en presentation för företaget.

  Till detta skulle jag behöva 3-5 e-butiker som vill vara med på projektet och vara föremål för denna Facebookkampanj. Jag har tyvärr inte möjlighet att ersätta er ekonomiskt för att vara här, men ni som företag kan få input från 40 st tonåringar på hur de tycker att ni borde marknadsföra er, plus förslag på en kampanj i sociala medier. Här jobbar en hel del blivande marknadsförare och entrepenörer vilket gör att ni som företag får en del exponering genom att visa er. Vi skriver gärna om er på vår hemsida på Om NTI Handelsgymnasiet | NTI samt på vår Facebooksida http://www.facebook.com/ntihandelsgymnasiet

  Låter det intressant? Kontakta mig gärna här eller på cecilia.broberg@ntig.se. Tanken är att redovisnings/presentationstillfället kommer att ske någon gång i mars/april och detta under 80 minuters lektion. Vi finns centralt i Stockholm vid Odenplan.

  Vänliga hälsningar! Cecilia

  #158691
  CeciliaBroberg
  Deltagare

  Självklart skall det stå “e-handlare” i ämnesraden.

  #158741
  danielandersson
  Deltagare

  Exakt vad innebär det?

  Att man ska finnas tillgänglig som handledare och med vid redovisningen? Eller att man ger sitt godkännande att dom får leka fram något?

  Eller ska det implementeras i skarpt läge?

  #159303

  Vilken kul idé! Hoppas du hittar några intresserade – vårat kontor ligger i Amsterdam så det är tyvärr inte aktuellt för oss.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.