Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar E-handeslösning

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102848
    Bernteb
    Deltagare

    Hej! Blir snart galen, har kikat runt på vad som känns som miljarder olika plattformar och leverantörer.

    Jag var ett tag inne intressera av billmate, där det stod ett pris som lät resonabelt för våran verksamhet, men efter att ha haft kontakt med dem förekom ytterligare kostande då man var tvungen att binda sig till ännu en tjänst där det förekom, som tidigare nämnt, ytterligare kostnader. Just nu är jag inne och nosar på Stripe, vilket verkar vara något som kan fungera.

    Att få tips från andra, mer erfarna personer är aldrig fel, så jag tar jättegärna emot ALLA tips ni kan ge, och gärna även tips på E-handelslösningar!

    Tack på förhand!

    #178957
    Dan
    Deltagare
    #178958
    smartabutiker.se
    Deltagare

    Vi heter ju http://www.ehandelslösningar.se så nog skulle vi kunna hjälpa dig med en ehandelslösning. För payson, paypal och tar vi inte ut några extra avgifter för att installera, däremot så tar de .

    Om du vill ha några enklare paket har vi lite billigare webshopspaket på http://www.startawebshop.com

    Sen kan vi även hjälpa dig koppla din webshop till din webshops [URL=”http://www.ehandelslösningar.se/gratis-kassasystem/”%5Dkassasystem%5B/URL%5D. Man kan testa [URL=”http://www.ehandelslösningar.se/gratis-kassasystem/”%5Dgratis kassasystem[/URL]

    #178960
    C.Larsson
    Deltagare

    Det beror helt på vad du har för budget. Har du massa kapital i ryggen och förväntas omsätta en del så har vi klarna. Är du i uppstartsfasen och kanske inte är så stor så skulle jag kika på Payson eller billmate. Även om de hade någon dold kostnad

    #178965
    smartabutiker.se
    Deltagare

    Hej, jag kan vara lite partisk här men du kan få hjälp av oss vi på http://www.ehandelslösningar.se (Stockholms leverantör av ehandel) kan hjälpa dig sätta upp en webshop – vi tar inga dolda avgifter för betalningslösningar, dessutom får du förutom webshop med betalningslösningar även synas i vår webgalleria http://www.smartabutiker.se där vi hjälper dig sälja dina produkter (optionellt givetvis). Du får även någorlunda likvärdig service av wikinggruppen (Hudiksvall), nordisk ehandel (Malmö), texttalk (Göteborg) och varav vilka jag kan rekomendera (vet inte om de tar extra betalt för olika betalningslösningar dock). Jetshop är också bra det tar dock dubellt så mycket betalt för likvärdiga tjänster, de lever lite på sitt rykte dock och är säkert duktiga de med.

    För nybörjaren
    Vi på Ehandelslösnigar.se har t.ex. några prisvärda paket som du kan komma igång med på http://www.startawebshop.com för 59kr/mån kan du komma igång och sälja på nätet du kan även ta betalt med kort via Paypal och Payson, men de tar ut separata avgifter på ca 3kr +3% på försäljningsbeloppet, oavsett vilken betalningslösning i världen du väljer kommer du antagligen råka ut för detta med % på försäljning men du slipper iaf dolda avgifter med dessa två nämnda + att du slipper månadsavgifter som dras även om du inte säljer något!

    Betalningslösning för ehandelarna med lite högre omsättning
    Så dessa är att rekomendera för nybörjare som inte omsätter så mkt sen när du får lite mer omsättning kan man t.ex. vända sig till mina vänner på http://www.payer.se och då kan man få ner transaktionskostnaden på ca 2% om jag inte missminner mig (de har dock en månadsavgift på några hundralappar istället så det är inget för absoluta nybörjaren måhända).

    Akta er för klarna
    Jag rekomenderar inte Klarna om man inte har produkter som kostar över tusenlappen eller att man har en högomsättning. Klarna är relativt giriga och lever gott på att ta ut ockerräntor och höga straffavgifter och dessutom relativt ohederliga i sina partner program med oss som ehandelsleverantör. (Akta er för klarna om ni kan) – Däremot är deras delbetalnningslösningar bra om man nu säljer lite dyrare saker för 2000kr och uppåt så folk kan delbetala sin köp, och på att deras kreditkoll fungerar bra, samt har en relativt god support. Ocker är dock en av deras laster.

    #178967
    smartabutiker.se
    Deltagare

    Om du vill komma igång och sälja på nätet du kan även ta betalt med kort via Paypal och Payson, men de tar ut separata avgifter på ca 3kr +3% på försäljningsbeloppet, oavsett vilken betalningslösning i världen du väljer kommer du antagligen råka ut för detta med % på försäljning men du slipper iaf dolda avgifter med dessa två nämnda + att du slipper månadsavgifter som dras även om du inte säljer något! Med dessa kommer du igång snabbt!

    Om du inte lyckas komma igång på egen hand så tveka inte att höra av dig!

    Betalningslösning för ehandelarna med lite högre omsättning
    När du får lite mer omsättning kan man t.ex. vända sig till vännerna på http://www.payer.se och då kan man få ner transaktionskostnaden på ca 2% om jag inte missminner mig (de har dock en månadsavgift på några hundralappar istället så det är inget för absoluta nybörjaren måhända). Med hög omsättning börjar % spela större roll och då är det ett bra trapsteg att ta en betalningslösning med lägre %. Babs Paylink tar också lägre % avgifter och en månadsavgift istället. Med både payer och babs så måste du förhandla dig till ett kortinlösningsavtal med bank.

    Mer uppdaterade prisuppgifter har du ju i Dans länk ovan, men detta inlägg kanske hjälper dig att solla lite och tänka strategiskt.

    #178968

    Vi har precis avslutat en liknande process där vi har utvärderat de absolut flesta leverantörer till betallösningar. Billmate fick efter mycket om och men bli valet för att slippa fasta månadsavgifter, tanken är att när projektet lyfter gå över till Klarna.

    Mina erfarenheter:
    * Det går att förhandla mer än man tror – ställ leverantörerna mot varandra
    * Slå inte på stora trumman innan det verkligen behövs – håll alltså nere de fasta kostnaderna så mycket som möjligt inledningsvis
    * Dropshippar du? Tänk på hur lång utbetalning leverantören har för dina krediter hos dina leverantörer.
    * Det är lätt att gräva ner sig för mycket – Lista upp, överväg & ta beslut.

    Lycka till!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.