Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Ehandelsbutik för wordpress som klarar att ta emot kort

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94601
  kalle82
  Deltagare

  Hej!

  Ska precis öppna upp en webbutik. Jag använder wordpress som plattform.

  Jag vill kunna ta emot kortbetalningar? Men det verkar dåligt med wordpress butiker som klarar detta.

  Har pratat med dibs och förhandlat en bra transaktionsavgift.

  Inget är påskrivet än… Är det någon som vet hur jag ska göra, eller vad som fungerar?

  Har hört om “shopplugin” men vet inte riktigt då det har fått blandade betyg.

  Någon som tar emot betalningar idag via en shopp i wordpress? Bäst vore om det var via dibs? Hur är det med paypal? Eller google checkout? Är det något vettigt att använda?

  //Carl

  #111295
  ducedo
  Deltagare

  Jag testade först WP eCommerce fram och tillbaka för omkring 1-2 år sedan men tvingades ge upp idén då där inte var någon ordentlig struktur i källkoden samtidigt som där var rent för mycket buggar. Tex så fungerade moms-delen inte riktigt.

  Därför gick jag över till WP Shopp ($55) på Kondomakuten med ett Payson-plugin för $25 och det har fungerat helt okej för min del. Där finns otroligt bra dokumentation där så gott som samtliga funktioner är listade. Även källkoden var otroligt bra strukturerad och du har all design utåt (php + html) samlat i en lättförståelig mapp. I övrigt är min absoluta favoritfunktion ett plugin för Google Analytics där man får detaljerad statistik över köparna. Däribland summa, antal transaktioner, genomsnittligt ordervärde, omvandlingsfrekvens, sökord, etc.

  Nu var det länge sedan jag körde WP eCommerce och om jag inte har fel för mig så har där kommit ut nya, förbättrade, versioner. Killarna bakom WPbutik.se och Muminmuggar.se har även tagit det ett steg längre genom att själv fortsätta vidareutveckla källkoden och lägga in stöd för Certitrade. Jag vet inte riktigt hur tjänsten på WPbutik.se fungerar men kan vara väl värt ett besök om du funderar på att använda WP eCommerce.

  Tyvärr har jag inte hört något om en betalningslösning för Dibs utan då får du förmodligen betala någon för att ordna det åt dig. Om du inte kan göra det själv, dvs.

  Kom ihåg att supporten för båda plattformarna är under all kritik så det blir mycket letande i gamla forumstrådar. Trots att WP Shopp kostar pengar så har man tagit sig runt det genom att hävda att man betalar för uppdateringar och inte supporten. Använder du dig av WPButik så finns där kanske möjlighet till bra support mot betalning. Bläddra runt på vardera forum för att se ungefär hur bra supporten fungerar:

  Shopp Support
  WP e-commerce Forums

  Har du fler frågor så är det bara att fråga.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.