Plus Forum E-handelsforumet Ehandelsnytt Ehandelsnytt #12

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94571

    Här kan veckans nyhetsbrev diskuteras och kommenteras.

    #111054
    PatrikS
    Deltagare

    Vet inte om någon tipsat om det tidigare. Men för att fylla på ert nyhetsbrev så kanske man kan tänka sig att ha någon “serie” som är ny i varje nummer. Intervju-serie? Intervjua till en början några av dem e-handlarna som håller till i forumet. Det kanske är för mycket reklam, det får ni avgöra. Ett tips i alla fall.

    Just nu blir dem inte lika roliga att läsa för oss som surfar på ehandel.se några gånger i veckan. Då det är samma information o nyhetsbrevet, visst har ni säkert många fler prenumeranter än alla som är här några gånger i veckan. Men att hitta lite saker som endast finns med i nyhetsbrevet. Det kan ju också vara lite enkla ehandels tips, eller det kanske man inte vill dela med sig för mycket om :) ? Just då det verkar vara många mindre/medel ehandlare här.

    Hoppas det inte var allt för dumma idéer.

    //Patrik

    #111056

    Tack för inputen. Vi har givetvis framtida planer på att förbättra nyhetsbrevet.

    Nyhetsbrevet är ju dock lite av en recap för de som inte hinner följa med överallt. I förra nyhetsbrevet så klickade t.ex. fler folk på Coolstuff-nyheten som legat på hemsidan i flera dagar än de första nyheterna som inledde brevet.

    Sen så är det ju faktiskt nytt material i nästan alla nyhetsbrev plus att jag piffar upp de gamla med finare bilder ;)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.