Plus Forum E-handelsforumet Ehandelsnytt Ehandelsnytt #4

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94410

    Här kan veckans nyhetsbrev diskuteras.

    #109649
    Micke
    Deltagare

    Intressant att se Ebay nyheten, en liten kul vinkel där är hela historian med Ebay / paypal och tradera / payer. (Då ebay köpte tradera valde att inte köpa upp payer som splitades ur köpet. ) Var det någon konkurensmyndighet eller något som stoppade något där eller vad hände egenltingen?

    Intressant är ockås att Paypal satsar mycket på att komma in på våran marknad just nu.

    #109652
    dstrombe
    Deltagare

    Tror nog mest på Att eBay inte vill köpa upp ännu ett betalningsföretag då de redan äger Paypal.

    Det är också därför det finns väldigt få alternativ på eBay för betalningar förutom Paypal. Payson har du ju då de har en väldigt bra lokal produkt med de 4 stora direktbetalningsbankerna och även Moneybookers som finns på deras huvudsida ebay.com.

    #109656
    Parvelito
    Deltagare

    Payson och Tradera var olika företag, med delvis olika ägarbilder. Ebay var knappast intresserad av en liten lokal skutt som Payson när de redan hade Paypal.

    Men jag tror att de gjorde fel i det, för vi svenskar är kroniskt misstänksamma mot amerikanska evighetslånga avtal och krångligheter, och gillar Paysons enkelhet och den svenska prägeln. Jag får mycket betalningar via Payson, flera hundra i månaden, och både jag och kunderna är nöjda med vad som erbjuds även om det naturligtvis kunde vara billigare.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.