Plus Forum E-handelsforumet Ehandelsnytt Ehandelsnytt #72

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96858

    Här kan veckans nyhetsbrev diskuteras och kommenteras.

    #130894
    Nicklas
    Deltagare

    Trygg Ehandel säger jag bara.
    Jag har länge funderat på om vi ska certifiera butiken nu vet jag inte längre om det är något jag vill stödja.

    När det gäller spam så tycker jag att det ska gälla nolltolerans där med, om man köper en epostlista eller snor den direkt från nätet så gör du utskick till mottagare som inte har godkänt att just du får göra detta utskick och har man hållit på några år på nätet så vet man detta. Säger de dessutom att det är ett seriöst företag som sålt dessa stulna mailadresser och de inte lämnar ut namnet på dem = De har plockat adresserna från den stulna listan själva.

    #130900
    freddan115
    Deltagare

    Det är intressant hur ni tar upp breddning av e-butiker och att de större aktörerna breddar sig med allt möjligt. Att se stekpannor och bakmaskiner hos cyberphoto kändes ju helfel. Det som gör detta extra intressant är att företag utanför ehandeln under de senare åren försökt att återgå till sin ursprungliga kärnverksamhet och sälja av verksamheter som ligger för långt ifrån det som gjorde företaget framgångsrikt från början.

    E-handeln är relativt ny och agerar på en marknad som helt klart ser annorlunda ut mot traditionell handel. Men detta med breddning är i mitt tycke inte helt självklart och jag är inte riktigt säker på att det är medicinen mot en stagnerande tillväxt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.