Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Epostarna, något att testa eller är det bortkastade pengar?

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95859
    Cornelia
    Deltagare

    Vi fick ett erbjudande från några som heter Epostarna som säger sig att man kan nå 250 000 företag om man betalar för att ha ett erbjudande i deras nyhetsbrev. Jag e generellt skeptiskt till att sånt här kan funka. Jag tycker att det e bättre med mer riktad marknadsföring till sin egen målgrupp.
    Men det kan ändå va kul o veta om någon här har testat dem eller någon liknande.
    Nu är det här ju mot företag och inte konsument, vi säljer ju till både och. I E-butiken säljer vi mot konsument men vi säljer även till butiker och restauranger.

    Just nu hade de ett erbjudande på 3990 kr, annars kostade från 9990 kr. Jag har inte läst detaljerna men jag gissar att det bara är för ett utskick.

    #121476
    fotofyndet
    Deltagare

    Jag fick också erbjudandet men kommer inte att nappa på det. Det känns som att man isf gynnar en bransch som man själv svär ve och förbannelse över. Vi skickar ut ett eget nyhetsbrev till våra kunder som själv lagt upp sig i webshopen OCH valt att få vårt nyhetsbrev. Vi vill inte förekomma i några sammanhang där mottagaren inte aktivt valt att få information från just oss skickat till sig.

    Jag kan heller inte se mig själv nappa på något erbjudande från ett sådant mailutskick.

    #121477
    Henrik_G
    Deltagare

    Ett bra sätt att sänka sitt varumärke är att skicka spam… Undvik.

    #121501
    Cornelia
    Deltagare

    Jag lutade också åt samma resonemang som ni och tror heller inte att det ger något.
    Ville bara få lite feedback :)

    #123975

    Jag var dum nog att testa ett utskick med epostarna. Helt bortkastade pengar, inte ett enda svar. Precis som flera påpekat fläckar man dessutom ner namnet. Inget jag rekommenderar.

    #123976
    Tissy
    Medlem

    Fick också reklam från dem.

    Kan inte låta bli att bli rejält misstänksam mot ett e-postföretag som går ut med spam för att få kunder. Man kan ju undra hur de fått tag i vår adress då vi inte varit i kontakt med dem tidigare. Undrar samtidigt vilken policy de har om att inte “sno” mina e-postadresser om jag väljer att utnyttja deras tjänst???

    #168066
    Johan Rubank
    Deltagare

    Ser att vi får mail från dessa, har bett att bli raderad från deras utskickslista men det fortsätter komma ändå. Spammare.

    Och jag blir förbannad på att jag aktivt ska säga ifrån att jag inte vill ha mail från dom. När jag aldrig sagt att jag är intresserad och vill ha mail från dom!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.