Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Epostutskick som inte hamnar i skräppost

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100824
    BjornM
    Deltagare

    Jag driver en shop i magento, Shoppingaim.se. Jag använder svenskadomäner.se som leverantör för den emailen jag använder för kontakt mot slutkunder, det är även därifrån jag skick bekräftelse mejl till kunder, jag har inte riktigt kommit igång med emailutskick i någon större skala, när jag försöker skicka manuella utskick till befintliga kunder verkar det som en stor del hamnar i skräpposten. Jag har pratat med svenskadomäner om detta och det verkar som deras tjänst inte passar för att skicka nyhetsbrev (men det borde funka för som manuella, copy and paste, utskick) Det kan hända att en del hamnade i skräpposten för att jag hade ord som “återkoppling till köp” i ämnesfältet.

    Jag märker även att vinnarmejl för tradera hamnar i skräpposten.
    Hur som helst behöver jag någon slags mjukvara eller helhetsleverantör som gör att jag kan enkelt sätta ihop utskick, men även kunna skicka ut manuella utskick utan att de hamnar i skräpposten.

    #169158
    danielandersson
    Deltagare

    Har du kollat med getanewsletter eller mailchimp?

    #169161
    PalMik
    Deltagare

    Har du testat om det blir nån skillnad om du lägger till ett SPF record för din server?

    Sender Policy Framework – Wikipedia

    p.s. Älskar mailchimp och det funkar bra ihop med Magento, dock lite dyrt beroende på hur stor din lista är och funkar inte så bra till annat än just nyhetsbrev.

    #169163
    Dan
    Deltagare

    Steg 1 är att fixa SPF som Palmik säger.

    Steg 2 är att kolla om det är rätt installerat OCH kolla om du är med på någon svartlistning här exempelvis: Sender Policy Framework (SPF) Record Lookup – MxToolbox

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.