Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Erbjuda kortbetalning (e-handel)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #204505
  Underwaterman2
  Deltagare

  Hej alla!

  Jag har en e-handelswebbplats hos Shopify och blev först godkänd för Shopify Payments för att ta emot kortbetalningar. Tyvärr, eftersom jag är verksam inom tobak och vaping-branschen, var jag inte längre berättigad till Shopify Payments.

  Nu har jag endast PayPal, och det har fungerat bra hittills. Jag får fortfarande många beställningar och kunder, men jag skulle vilja erbjuda mina kunder möjligheten att betala med kort också.

  Så min fråga nu är, vilken ”payment gateway” ska jag använda mig av? Har kontaktat flera nu, och vissa är det bara med EUR osv. Har ni några tips eller råd så snälla hjälp mig, börjar bli lite desperat nu.

  Jag är baserad i Sverige och säljer endast till svenska kunder inom svenska gränser. Företaget är fullt lagligt registrerat för moms och skatter i Sverige med Skatteverket. Valutan är SEK.

  Tack på förhand och för er tid.

  Med vänliga hälsningar.

  #204533
  Bjorn82
  Deltagare

  Hej,

  Mitt namn är Björn Hallinder och jag jobbar på Viva, Europas snabbast växande fintechbolag med kontor i 25 länder.

  Vi på Viva jobbar med skräddarsydda betallösningar mot E-handel där jag har idéer om hur vi skulle kunna samarbeta där ni skulle kunna få en sömnlös och omnikanals anpassad checkout med vår Shopify plugin med alla lokala betalsätt där du kan ta betalt i SEK för tobak och vaping.

  Du kan kontakta mig på bhallinder@vivawallet.com eller ringa mig på 0735261928 så kan vi prata vidare där.

  Vänligen

  Björn

  • Det här svaret redigerades för 1 månad, 2 veckor sedan av Bjorn82.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.