Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Extrem precision i Prestashop

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103370
    Abbesnabb
    Deltagare

    Har bara jämna kronor i utpriserna i butiken. Uppdaterade till 1.6.1.4 och när kunderna kommer till Payson så får de det mest märkliga beloppen att betala, istället för 563 kronor som det står i butiken så blir det 562,90 och istället för 293 kronor så blir det 293,01 och så vidare.

    Jag har definierat ex-moms-priserna med sex decimalers noggrannhet men det hjälper inte för när priserna skickas till Payson så får de i alla fall bara med två decimaler (även om Prestashop låtsas skicka fyra där de två sista alltid är nollor).

    Jag misstänker att det här beror på Prestashop-uppdateringen. Spelar ingen roll hur jag fipplar på inställningarna i back-office, Prestashop skickar samma till Payson i alla fall.

    Någon som har någon idé om hur jag kan göra? Vill egentligen bara att det som står i butiken ska vara det som skickas till Payson. Ser lite oseriöst ut att få ett pris i butiken och ett annat att betala.

    #180959
    Stefan72
    Deltagare

    det handlar nog mer om antalet decimaler isåfall……………har du sex decimaler så komer det ju att avrundas till närmaste sex decimaler och nästa instans kanske bara har två decimaler som max.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.