Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Fakturabetalning för högre summor

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #98949
    lukasbrisman
    Deltagare

    Har haft en hel del strul på så sätt att Klarna automatiskt avslår kredit vid summor överstigande 1X XXXkr och då måste man begära en manuell kreditprövning som ofta ger avslag pga interna regelverk kring högsta kreditbelopp, och inte på grund av kundens kreditvärdighet.

    Tänkte höra med er hur ni hanterar fakturabetalning vid högre belopp? Finns det någon fakturaleverantör som godkänner köp uppemot 1MSEK vid automatisk kreditprövning?

    #156620
    Parvelito
    Deltagare

    Det finns nog ingen som ger ett automatiskt OK på sådana belopp, det skulle vara ungefär som att lägga en miljon öppet på gatan och ha en övervakningskamera som enda skydd. Snabba och påhittiga brottslingar skulle utnyttja sådant brutalt. Däremot är nog de stora bankernas finansbolag liksom andra factoringaktörer säkert mycket intresserade.

    #156628
    lukasbrisman
    Deltagare

    Trodde knappast att det fanns någon som automatiskt godkände dessa fakturor, men vid en manuell kreditprövning då? Hur ser era erfarenheter ut av summor över 50k?

    #156629
    Qarillion
    Deltagare

    Tror att det är få här som har den storleken på beställningar. Nu vet jag inte med Klarna men jag vete katten om dom har så mycket ordrar i den storleksordningen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.