Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback önskas på nyöppnad butik!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102790
    misformalin
    Deltagare

    Hej alla!

    Detta är mitt första inlägg, tidigare har jag endast läst och tagit in alla kloka tankar som finns här på forumet!

    Jag skulle uppskatta feedback på min nya butik Hello Stevie. Det är så lätt att bli hemmablind och skulle därför gärna vilja höra vad någon som ser butiken med ett par nya ögon har att säga.

    En fundering som jag bland annat har är om utbudet är för litet – vad tror ni?

    Tack på förhand!

    Malin

    #178744
    Emilll
    Deltagare

    Jag måste faktiskt säga att det är en riktigt riktigt snygg och stilren sida du har lyckats få till. Bland de bättre jag sätt på länge om jag ska vara ärligt.

    Det enda jag personligen tyckte var lite irriterande av att man fick upp att man skulle gå med i nyhetsbrevet när jag kom in, personligen så skulle jag aldrig gå med på något sådant direkt när jag gick in, men och andra sidan får alla kunder information om att ni faktiskt har ett nyhetsbrev. Så jag är lite klyven i den frågan.

    I kassan hoppar man även över till en ny sida när man ska betala, inga större konstigheter egentligen, men varför inte ha kvar dem på sidan hela tiden?

    #178745
    Pysselgumman
    Deltagare

    En hastig titt på din butik och jag känner bara ojojoj vad snygg, stilren och med finstämda färger! Och ett jättetrevligt utbud av varor gör ju inte saken sämre. Stort lycka till!

    #178749
    Dancar
    Deltagare

    Tycker också sidan är snygg och stilren, bra jobbat! Gällande pop up om nyhetsbrev så var det något som jag inte gillade. Är generellt emot pop ups om de inte fyller ett syfte att underlätta för mig som kund. I detta fall tycker jag inte den gjorde det iom att jag précis kommit in på sidan för första gången och inte hunnit bilda mig en uppfattning ännu.

    Utbudet känns magert just nu och bör ökas, vilket säkert är tanken också. Inte lätt att ha en superstort sortiment direkt vid start utan det brukar få ökas organsikt :). I första hand skulle jag börja jobba med att fördjupa det snarare än att bredda.

    Lycka till!

    #178751
    misformalin
    Deltagare

    Emilll: Åh tack för det! Skönt att få lite bekräftelse på att jag inte är helt ute och cyklar. Jag är lika kluven till dig vad gäller pop-up fönstret – tror jag ska avaktivera det då jag själv nog skulle uppleva det lite irriterande på andra sidor jag besöker första gången. Tanken är att fönstret bara ska komma upp en gång varannan månad men nja..

    Kan tyvärr inte påverka layouten i kassan då det styrs av Shopify men jag håller med dig!

    Pysselgumman: Fina du – tack för de peppande orden!

    #178752
    misformalin
    Deltagare

    Dancar: Tack – du har helt rätt vad gäller pop-up fönstret! Jag tänkte att det kunde vara ett bra sätt att nå ut till fler men det blir nog som du skriver mer av ett irritationsmoment. Det är ju ingen höjdare!

    #178756
    OscarJ
    Deltagare

    Ser ut att vara en väl komponerad sida!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.