Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på MissRetro.se

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97512
    MissRetro
    Deltagare

    Hej alla.

    Har lurkat i bakgrunden en del. Men har sjösatt hemsidan och tatt hem dem första ordrarna så är lite sugen på eran feedback.

    Jag har kollat på eran “checklista” och är väl ganska nöjd tills vidare.

    Angående hastigheten på sidan ligger den på Binero förtillfället, men har skapat konto på Oderland, så det bör väl hjälpa en del. på det!

    Tacksam för konstruktiv feedback :)

    #137900
    nobynator
    Deltagare

    2 grejer.

    1. Större logo, din logo smälter in med allt så den får ingen riktig exponering.
    2. Lite mer background shades, just nu smälter mitten lagret ihop med allt.

    #137901
    ande85
    Deltagare

    Mycket snyggt! Enda jag kan komma på är att framhäva dina kategorier lite mer, tycker de försvinner lite i designen. Samt att ha två platser för shoppingbagen känns något redundant

    #137911
    tomped
    Deltagare

    Snygg butik! Kanske att man hade kunnat tona ner yttersta bakgrunden med alla färgglada blommor lite. För egen del så känns det som att det blir lite för mkt fokus där, men det kanske bara är jag som blir stirrig av sånt :) Facebook-blocket bör också putsas till då delen för det senaste inlägget inte får plats ordentligt.

    #137924
    Per Nilsson
    Deltagare

    Jag förstår mig inte på de snurrande bilderna på framsidan, när jag t.ex. ska klicka på “OMG Fri frakt på alla ordrar” så kommer jag ingenstans och bilderna börjar rotera.

    Sedan så har du särskrivit lite här och var (dessa två var nog de enda jag hittade):

    Rött kolibri tryck med rosor och polkadots på en röd bakgrund.

    = kolibritryck

    Svart Peter Pan krage.

    = Svart Peter Pan-krage

    Jag skulle stänga av nyhetsflödet i Facebook-rutan och bara ha “gillare” där och inget annat, nu hamnar mycket av informationen utanför ramarna och det ser inte så snyggt ut.

    Under “Om oss” så finns det ingen egentligen information “Om er”. Sedan så saknar jag telefonnummer också (löses idag på enkelt sätt med IP-telefoni för en ringa slant).

    På er landningssida på Facebook så vill jag gärna personligen komma till loggen direkt och inte till ytterligare produkter. Produkter kan jag se på er sida.

    Annars tycker jag att sidan är välgjord och produktbilderna är väldigt snygga. Har ni tagit dem själva? Jag gillar verkligen att man kan se klänningen från alla håll. Det är smart.

    Produkttexterna är också bra och informativa. Jag skulle dock inte lägga ljus text på ljus bakgrund, det blir svårläst.

    Logotypen, bakgrunden och Prestashop-modifikationen är också väldigt snygga och välgjorda, ser proffsigt ut.

    Med vänlig hälsning
    Per

    Ps. Jag tycker att det är kul och intressant att ge feedback på andra sidor eftersom man lär sig så himla mycket själv då, ibland blir man hemmablind och då är det bra att se lite annat. Ds.

    #137928
    Jimmys
    Deltagare

    Hej,
    På kategorisidorna kallar du köp-knappen för “Titta på”, den hade jag nog kallat för samma som du gör på produktsidan, dvs “Lägg i bag”.

    När faktura är valt i kassan och inga uppgifter är ifyllt så kommer ett felmeddelande upp med 7 fel, där både fel 1 och 4 är “förnamn krävs”, men inget om att SSN saknas. Sen har du valet “Använd annan faktureringsadress”, om du nu ska tillåta detta kanske du istället ska ha “Använd annan leveransadress”. Men det kan vara lite lurigt att tillåta detta för fakturabeställningar, iaf B2C.

    Jag tycker även “Motta Retro-Brevet” blir en konstig mening.

    Men annars så har du fått till en snygg sajt!

    #138025
    Frida
    Deltagare

    Rolig shop! Fanns en hel del där som jag inte skulle tacka nej till. :)

    Jag skulle föreslå att du döljer tomma kategorirubriker. Det är så tråkigt att klicka på en kategori som är tom, då får man för sig att alla kanske är tomma och så slutar man klicka.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.