Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på ny design av en marknadsplats för studenter

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102111
    axelsson90
    Deltagare

    Hej på er,

    Jag har följt med här ett tag nu och vet att det finns riktigt duktigt folk här.

    Jag har de senaste månaderna jobbat med att uppdatera designen för scholaris.se som en ny och innovativ marknadsplats för digitialt studiematerial och begagnad kurslitteratur.

    Jag har försökt att designa den med flat design samt responsiv men den är kanske inte riktigt perfekt ännu (Jag är egentligen ingen designer). Vore riktigt tacksam för synpunkter och tips!

    Tack för hjälpen,
    Philip

    #176376
    DavidWigg
    Deltagare

    Nu har jag inte dykt in i allt så mycket men såg att du har inte satt rätt “alt”- och “title”-tagg på bilderna. I alla fall inte på framsidan. Även dina betalningsloggor är så :)

    Fick även utslag på många av tentorna (ca: 40 sidor) som hade duplicerade meta description. Använd Screaming Frog, ett utmärkt verktyg för att spindla siter.

    Fin sida annars, men som sagt har inte djupdykt :)

    #177048
    Paola
    Deltagare

    Hej,

    roligt koncept, blev lite nyfiken och ville kolla runt men siten är otroligt seg. Kommer in på första sidan efter ca 3 sekunder men går inte att klicka sig vidare sen, webbläsaren laddar men inget händer.

    #177056
    entrepr
    Deltagare

    ser bra ut men endå ej som en webshop. känns mer som en hemsida.

    mvh

    #177139
    eliamalmsten
    Deltagare

    Hej!

    Kollade in sidan så här på kvällskvisten. Jag tycker det saknas lite UI tänk. När jag gick in på sidan så missade jag nästan sökfunktionen. Jag kan tänka dig att den är den mest använda. Jag hade gjort en bild edge to edge med sökfältet i mitten, stort, samt en pil ned för mer innehåll. För dom andra sakerna så hade jag gärna sett en feature per skärmslide neråt.

    Du kanske redan tänkt på detta och helt enkelt valt att ha det så som du har. Annars kanske jag bidragit med något. Hoppas jag inte lät hård då det bara var väl menat.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.