Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på nylanserade butik Everhard.se

Etiketter: 

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99277
    Everhard.se
    Deltagare

    Hej!

    Nu har vi upp våran E-handel och skulle uppskatta feedback från er mer erfarna e-handlare här på E-handel.se men även andra får gärna lämna sina synpunker.

    Mvh

    Andreas på everhard.se

    #156772
    Everhard.se
    Deltagare

    Finns det ingenting att säga om webbshoppen? Jag vill höra alla synpunker.

    #156774
    mavraj
    Deltagare

    Hej Andreas,

    Jag vet att sidan jag besöker heter Everhard.se och det vill jag ska framgå när sidan väl har laddat klart. Nu blir det mer att jag försöker tyda bokstäverna i er logo. Det enda jag kan rekommendera är att göra om sidhuvudet en aning. Har ni möjlighet bör ni försöka få in Klarna/Payson/Posten-logo också.

    Försök att tona ner lite på “streetmärke i absoluta världsklass”. Det blir en aning missvisande när ni har totalt 7 produkter i er webbshop. Kanske kan ni bli ett sånt varumärke någon dag, men än är ni inte där.

    Ni har nog redan planer på att utöka sortimentet. Se isf till att göra det så snart som möjligt.

    Om oss-sidan borde fyllas ut. Jag blir inte övertygad om att ni är en seriös verksamhet när det ser ut som det gör idag. Dvs, lite information skriven på inte alltför bra svenska. Försök gärna få med lite mer om er och har ni ett prydligt lager med alla era kläder så kanske ni kan få upp lite bilder också.

    Ta bort alla standardsidor som finns med. Jag tänker främst på sidan “Länkar” och sidan “Nyheter”.

    Längst ner på sidan står det “Everhard är ett nytt svensk streetwear märke i absolut som passar dig som vill sticka ut lite ur mängden.” Se över den meningen, kan formuleras om och tror det ska vara “i absolut världsklass” istället för “i absolut som…”.

    Jobbar ni främst mot privatkunder? Om så är fallet hade jag tagit bort inkl. moms/exkl. moms uppe till höger. Det ger mig som privatperson ingen nytta och skulle det vara så att ett företag vill sälja era produkter så kontaktar de nog er innan.

    Finns säkert mer att kommentera men jag hoppas att de kommentarer jag lämnat ger er något iaf. Lycka till och försök kika på andra butiker i liknande branscher och kanske får ni lite nya idéer på hur ni kan göra er sida än bättre.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.