Feedback på nystartad ehandel – storeandshow.se

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på nystartad ehandel – storeandshow.se

Etiketter: , ,

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #104785
  RobinB
  Deltagare

  Hej Forumet,

  Är endast några dagar ifrån att lansera min ehandel men sidan är aktiv redan nu. Hade varit oerhört uppskattat om någon ville gå in och komma tillbaka med feedback.

  https://storeandshow.se

  – Vad är bra?
  – Vad är dåligt?
  – Vad saknas?
  – Vad kan förbättras?
  – Tips för att förbättra SEO
  – Och så vidare..

  Lite bakgrund om företaget och idén för den som är intresserad:
  STORE AND SHOW ska erbjuda den enklaste vägen till en personlig hylla.
  Hyllkonsolerna finns i sex olika modeller och finns i färgerna guld, silver, svart och vit. Detsamma gäller hyllplanen som är gjorda av betsad och oljade furu, sex olika modeller och färgerna svart, mörkbrunt, grått och vit. Skruv och plugg medföljer alltid.
  Kunden skall enkelt kunna kombinera ihop sin egen hyllkombination och sedan kan man lägga till de nödvändiga tillbehören som borr och bits för monteringen och få hem allt i samma paket.

  Alla kommentarer, vare sig det är bra eller dåligt, är väldigt välkommet. Jag är ny på det här och har redan lärt mig så mycket på det här forumet.

  Tack på förhand!

  Robin

  #185641
  Mr Jonas
  Deltagare

  Hej
  Intressanta produkter.

  Fundera om ordet Estland skall vara med i meningen – Våra hyllplan är tillverkade av 18mm tjock limfog av furu där råvaran kommer ifrån miljömärkt och hållbart odlad skog i Estland.
  Jämför sedan även med – Våra hyllplan är tillverkade av hållbart odlad furu från Estland.
  Använd istället dina positiva ord – miljömärkt och hållbart odlad skog.
  (Dvs skippa Estland).
  Tänk även på din mening – Tillverkade i Kina. (Varför framhäva det? måste du?)

  På sidan _ https://storeandshow.se/hyllkonsoler/ – Använder du ordet FINNS I FLER FÄRGER. – Prova att visa dom på samma sida så får kunden ett större urval.
  Kan man vända (180°) på JUST HANGIN ? – Visa det som en fördel.

  Skruv och täcklock – Ja tråkig grej… Går det att köpa löst? – Ganska irriterande att köpa en hylla som är estetisk tilltalande och sedan flyttar man den och sedan är skruvarna/täcklocken repade rejält…

  Vad klarar konsolerna eller hyllplanen i vikt?
  Kanske någon bild med en Iphone, tidning eller något välbekant liggande på hyllan. Ger ett annat sätt att se storleken på. (Minskar returerna för er).

  PS – Ren och snygg Webbplats. Gillar hyllan i loggan. 😎
  Kontrollera den gröna färgen på några olika skärmar. (Samma gröna färg kan se ganska olika ut på olika skärmar beroende på hur den är inställd. Ta en runda hos elgiganten eller liknande.)

  Med vänlig hälsning,
  Jonas

  #185642
  MultiMan
  Deltagare

  Utan att ha tittat på sidan vill jag bara kommentera vad Mr Jonas skriver: Det är rätt många år sedan jag slutade handla saker om jag inte får reda på var det är tillverkat. Min uppfattning är att det ligger i tiden att redovisa var saker och ting är gjorda och ju närmare desto bättre.

  Edit: Efter ha tittat på sidan blir jag köpsugen så en preliminär tummen upp! Sidorna är rena och snygga. Som tidigare nämnts så behöver det finnas fakta om hur hög vikt hyllorna/konsollerna tål. Vill man t ex ha böcker där så kan vikten snabbt bli hög.

  #185643
  RobinB
  Deltagare

  Hej,

  Stort tack för all feedback Mr Jonas och Multiman! Tar era kommentarer point by point:

  1. Jag vill vara transparent med var jag tillverkar produkterna. Kinatillverkat kanske får några att dra öron åt sig men det är del av affärsidén att vara transparent med tillverkning och senare även kostnader.

  2. Bra poäng med att visa alla på samma sida. Det har varit lättare att administrera med flervalmeny av färger istället men har man alla på samma sida får man bättre överblick och det blir mindre klick för kunden. Det ska jag ändra.

  3. Kommentaren om vikt är riktigt bra, det skall jag lägga till.

  4. Skruv och täcklock går inte att köpa separat. Eftersom man borrar in i väggen så tror jag det är väldigt sällan man flyttar en sådan hylla alltför många gånger. Sen är täcklocken gjorda i plast så det bör klara sig hyfsat från repor, även om man flyttar hyllan. Men självklart går det att lösa om kunden skulle få ett sånt problem men tror de är begränsade.

  5. Någon referens på bilderna är också en bra idé, ska fundera ut några smarta objekt man kan blanda med.

  6. Färgerna är luriga, provade att köra gråskala för den sakens skull men det blir ingen rolig sida att navigera kring. Men jag ska kolla över layout med färger, har dock begränsade möjligheter att göra det snyggt på både desktop och mobil.

  7. Ska lägga till några viktexempel t.ex. 10 pocketböcker väger x kg så är det lättare för kunderna att föreställa sig.

  Tack för jättebra kommentarer!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.