Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på skinnplånbok.se

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 13 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101871
    Paola
    Deltagare

    Hej alla ehandlare!

    Efter att ha kollat runt på det här forumet i många år så tog jag nyligen tag i saken och startade webbutik, och passade i samma veva på att självklart registrera konto här på ehandel.se ;)

    Har försökt applicera det mesta jag lärt mig här på forumet de senaste åren, men är ju skillnad på att läsa om det och ha erfarenhet av hur det faktiskt ska gå till. Så därför lägger jag upp en länk till butiken här och hoppas på konstruktiv feedback av er med mer erfarenhet.

    P.S. som namnet vittnar om säljs det skinnplånböcker.

    Skinnplånbok.se – Känn doften av äkta skinn

    #175158
    C.Larsson
    Deltagare

    Snygg sida men jag hade nog föredragit de spinnande bilderna på framsidan.

    #175160
    Paola
    Deltagare

    Vad roligt att du tycker den är snygg! :D

    Tack för feedbacken! Jag tog ditt tips och ändrade så att de spinnande bilderna nu ligger på framsidan. Tycker faktiskt det blev snyggare så och visar upp sortimentet mycket bättre :)

    #175161
    tomped
    Deltagare

    Bra start!
    Har lite ont om tid nu (fotbolls-VM samtidigt), men spontant skulle jag lagt vit bakgrund under val av kategori, produkttexterna, villkoren osv osv (där det finns text ska det inte vara krimskrams i bakgrunden).

    #175222
    Paola
    Deltagare

    hehe borde kanske väntat ut VM ;) Tog ditt tips också, har funderat på just den men har velat fram och tillbaka men nu när du sa det så fick det bli så :) Tack!

    #175238
    Emilll
    Deltagare

    Tycker du har ganska mycket att jobba vidare på gällande designen

    Framförallt:
    – Skaffa en högupplöst och ordentligt logotyp.
    – Arbeta inte med “bakgrunder” i “bakgrunden” dvs. jobba med helgrått, och helsvart osv istället för någon konstig “himmelseffekt” du har nu på dina bakgrunden.
    – Det finns definitivt snyggare font alternativ.
    – Det ser konstigt ut när du har “Start” i små bokstäver och “SORTIMENT” i stora.
    – När du håller över sortiment så kommer det en dropdown meny som är vit, med vit text?
    -Färgtemat borde du kunna ändra på, blåa länkar och gröna köpknappar?

    Jag tror på din idé, men det känns som att du borde satsa på att besökarna ska få en uppfattning om att ni säljer “kvalité” och då måste du satsa på designen.

    #175819
    Paola
    Deltagare

    Det kom upp en hel del små “error” när jag ändrade om i designen och ser att de flesta sakerna du nämner är sånt som nu är fixat :)

    Angående bakgrunden så är det meningen att det ska vara mer skinn-aktig-textur, men det kan nog komma fram på ett bättre sätt, får se om det går att lösa.

    Tack för att du tog dig tid! Uppskattar feedbacken!

    #175854
    AnneUma
    Deltagare

    Jag har också precis startat en handel och gnetat med min sidas design. Inte helt enkelt och många val…. Nu var det ju ett tag sen du postade ditt inlägg och kanske känner du dig helnöjd med din sida nu men jag skriver ändå en liten åsikt här. Min första tanke var att man inte fick nån känsla för SKINN/LÄDER när man öppnas sidan. Det känns som om plånböckerna lika gärna skulle kunna vara av plast. Jag skulle ha satsat på att ha ett enda motiv i varje bild; kanske en bild som visar en detalj med sömmarna, en bild där skinnets textur kommer fram och en “modebild”, kanske där man ser plånboken i bakfickan på en killes eller tjejs jeans. Lite tufft sådär. Nu tycker jag det känns lite stelt och statiskt.

    Så skulle jag också snygga till menyn till vänster. Du har olika stora bokstäver där och rubriken “Mellan & Dollar”, visst jag förstår vad du menar men den är ändå konstig. Den första texten tycker jag du kan skippa helt. Det är rätt tydligt att du säljer plånböcker :) Och, för att vara ännu gnetig: jag tycker att svart färg mot den vita bakgrunden är lite hårt. Du kanske skulle kunna prova med att ha texten i en grå kulör?

    Men jag vet också hur mycket jobb det är med allt smått och stort som ska fixas. Ville bara dela med mig av mina funderingar och hoppas dom är till hjälp.

    Lycka till
    Anne

    #175856
    Paola
    Deltagare

    Hej!

    Jättekul med mer feedback!

    Förstår inte riktigt vad du menar med “ha ett enda motiv i varje bild”, får jättegärna förtydliga det. Håller med dig om att det behövs fler modebilder och andra “marknadsföringsbilder” och det kommer definitivt komma :)

    Ja menyn är ful! En av de sakerna jag stör mig på. Anledningen till att vissa kategorier är större och andra mindre är för att de mindre är underkategorier. Tyvärr så använder jag textalk och de tre alternativen som finns är alla fula och otydliga :(
    Får ta och lära mig hur man Css:ar någon dag så jag kan få bort det :) Eller ta bort hela menyn :)

    Jättekul med feedbacken och du gav mig definitivt en push att designa om lite på startsidan :) Tack!

    #174907
    AnneUma
    Deltagare

    Så roligt att du tyckte att mina funderingar var inspirerande :)
    Jag tycker att det här forumet är toppen så vi kan tipsa och peppa varandra. Det är faktiskt inte så lätt att veta hur man ska göra med det ena och det andra så det är härligt att få lite stöd och input.

    Jo, jag tänkte så här: när man går in på hemsidan så kommer karusellen med bilder på plånböcker upp och fångar ögat direkt men det är 4 plånböcker på en av bilderna och 6 på en annan. Jag tänkte så här (rätt eller fel vet jag inte men det var i alla fall en tanke jag fick när jag kollade din sida) att det kanske är lite mycket och splittrar blicken. Och det var så jag menade att du kanske skulle testa att ha bara en plånbok på bilden istället för 6 stycken och dessutom visa hur den ser ut på utsidan. Ja och på lite olika sätt då som jag föreslog innan.

    Sen tänkte jag på det du nämner om menyraden: jag har använt ett open cart-tema som jag har köpt från Themeforest.net
    Det kanske är ett tips för dig när du känner att du är mogen för det (och har tiden och orken, puh) Där finns massor med olika mallar med olika stilar som du kanske gillar.

    Lycka till!!!! För övrigt har du en bra och tydlig sida och en bra nisch!
    Anne

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 13 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.