Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på SUPPORTERPRYLAR.se

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 24 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95545

    Hej!

    Jag är väldigt ny här på ehandel.se (reggad för ca 20 min sedan) men jag tänkte direkt kliva in och be om “hjälp”. Förhoppningsvis kan jag sedan med tiden dela med mig av våra misstag, lärdomar, tips, etc. och ge tillbaka något!

    Jag och min kompanjon har tidigt denna morgon äntligen slagit upp portarna för vår e-butik SUPPORTERPRYLAR.se, Officiella Supporterprylar – för alla fans och sitter nu därför och svettas kopiösa mängder över att allt fungerar som det ska och att sidan i sig ser bra ut.

    Jag vore väldigt tacksam för all slags feedback som kan tänkas, inget är för smått eller stort!

    Med vänliga hälsningar,
    Danny
    SUPPORTERPRYLAR.se

    #118805
    hansanders
    Deltagare

    Jättebra, tycker jag.
    Lättnavigerat, överskådligt, bra texter/språk.
    Lycka till !!

    #118807
    Tigern
    Deltagare

    Lägg ett erbjudande i din intro-bild. Min första känsla när jag kom in var… Blogg!

    #118808

    hansanders: Användarvänligheten är något vi fokuserat på, inte för mycket krångel och så för att kunna kika runt. Tackar!

    Tigern: Okej, bra att du tar upp det! Det som varit på tapeten tidigare är ett bildspel där nuvarande bild loopas med diverse erbjudanden, kanske hade gjort susen? Vill ju inte förknippas med att vara en blogg! ;)

    #118809
    Nicklas
    Deltagare

    Tråkigt att ni bara hade fotbollsprylar snygg sida annars. En sak jag reagerade på är när man klickar på en kategori så kommer det bara upp länkar, jag vill se produkter inte behöva klicka en gång till.

    #118810

    Nicklas: Jo, nu i början är det full koncentration på fotbollsprylar, men det finns planer på mycket annat ;) Vad är du intresserad av om man får fråga?

    Angående länkarna så är tanken att överskådligt visa de olika sorters prylar som erbjuds, dock kanske man skulle kunna överväga att styra in kunden direkt i “Alla Produkter”-kategorin, och sedan låta dem använda menyn till vänster för att navigera in på olika specifika kategorier. Tack för din input!

    #118812
    bizzniz
    Deltagare

    Ser ju snyggt ut

    #118813
    Mony
    Deltagare

    Grabbig sida! Ser bra ut. Håller med om att det är lite blogg-känsla, men ser inte det som en nackdel.

    #118815
    Parvelito
    Deltagare

    @SUPPORTERPRYLAR.se 15148 wrote:

    Vad är du intresserad av om man får fråga?

    Alla svenska lag i Allsvenskan Fotboll, Elitserien Hockey och som boende i bandybältet Allsvenskan Bandy.

    Sedan kan man ju tänka sig NHL, kanske en del landslagsprylar inom fotboll och så en del retro-saker. Tänk en Romatröja som det står Liedholm på, en sovjetisk hockeytröja som det står Tretjak på eller varför inte en bandylandslagströja med (Bengt “Pinnen”) Ramström?

    Skall man lyckas måste man ha något unikt.

    #118820

    bizzniz: Tack!

    Mony: Ordet “blogg” igen ;) Vad exakt är det som skapar den känslan? Jag ser det inte riktigt…långa textstycket i mitten? Tack för synpunkterna!

    Parvelito: Tack för tipsen! Tids nog har vi stora planer på att expandera över nya länder, ligor, sporter etc., inte allt på en gång dock (även om man är väldigt sugen…). Retro-prylar är på G!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 24 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.