Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Feedback på www.dinlampa.com

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #95001
  KatarinaJ
  Deltagare

  Hej alla proffs!

  Jag känner mig som en sååådan nybörjare i jämförelse med Er, ni har så snygga sidor!!! Jag har inte hunnit lämna nån kritik till någon annan. Känns ju lite svårt som gröngöling ;) Men jag ska fortsätta titta…

  Ni får hemskt gärna komma med synpunkter till mig också. Jag har webbutik hos Prestaworks. Då jag inte kan någon programmering….

  tack på förhand!

  Butiken: Din Lampa
  (Öppnar på “riktigt” den 25 oktober)

  #114902
  KatarinaJ
  Deltagare

  Jag håller fortfarande på med eng. översättning, men den svenska är i huvudsak klar.

  #114909
  Alno Trading
  Deltagare

  Riktigt kul affärsidé om än lite väl nischad. Potentiell julklapp till frun kanske…

  Det är inte så mycket att säga om sidan ännu eftersom det bara är en prestashop grundinstallation utan modifieringar. Prestashop är dock ett bra val, som jag själv har på två butiker, och prestaworks har jag hört mycket gott om även om jag inte anlitat dem själv.

  /Nicklas

  #114911
  Emil
  Deltagare

  Håller med Alnö Trading. Det är en spännande och väldigt nischad affärsidé. Jag räknar själv med ett öppna min första prestashopbutik nu i Oktober. Förresten vad använder du för one page checkout modul? Jag har inte heller så mycket att säga om sajten eftersom den ser ut som en prestashop med grundinstallation. Det skulle ju såklart se bättre ut om du piffade upp designen lite, speciellt med tanke på att du verkar inom design. Din logga har en grå skugga bakom sig och det skulle se finare utan den. Ett annat förslag till förändring är att det skulle kunna bli bättre om du använder loggans färger i sajtens design. Jag gillar din óm oss´-sida. Den är inspirerande. Jag har själv kvar att plita ner min…. Du kanske också skulle kunna ha någon beskrivning om hur man designar och tillverkar sina egna lampor och lampskärmar. Kanske lite bilder som inspirerar? Jag kommer själv ha mycket bilder som förhoppningvis inspirerar (jag kommer verka inom ´pyssel´).

  #114912
  KatarinaJ
  Deltagare

  Tack! Vad snälla ni är…!

  Emil – One page checkout modul? … Det har jag ingen aning om, på rak arm ;) Jag ska försöka kolla det senare! Har hämtat barnen på dagis så nu är det full ös!

  Jag har åxå märkt att loggan är lite suddig, ska def. försöka fixa det.

  Ja, jag har försökt att ha den där färg-tråden. Svart, grått och cerist. Men det bör kanske bli ännu tydligare… Mer av cerist…? Hade gärna testat lite olika bakgrundsfärger, och rent av testa fler versioner av Prestashops-butiker, men jag har ingen aning om hur man gör ;) Men ska kolla upp det!

  Beskrivning över de två olika tillvägagånssätten kommer. Jag ska lägga upp antingen en film eller foton :) Det är på att-göra-listan i helgen!!

  tack så väldigt mkt bägge 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:p

  #114915
  Emil
  Deltagare

  Din kassa har bara en sida så det verkar vara en “one page checkout modul” eftersom prestashop har flera steg i sin kassa. Jag vet att det finns en del moduler som man kan köpa till för att få allt på en sida och det är något jag funderar på att fixa framöver. Ja kör in lite mer cerist. Kanske knapparna för köp och gå till kassan i cerist?

  #114916
  StuffBay
  Deltagare

  Verkar vara ett kult koncept, önskar dig all lycka!

  Dock vill jag bara påpeka att Payson är lite kinkiga när det gäller deras logga. Vi fick lite sk*t för det när vi lade upp bankerna som du gjort. Vi var tvungna att ändra.

  Vet inte om du redan fått igång Payson modulen med agent och allt men så du är beredd på det och inte blir överraskad.

  Annars lycka till!

  #114917
  Mony
  Deltagare

  Superrolig idé!

  Jag skulle dock gärna vilja ha flera inspirationssidor.
  1. Bilder på färdiga lampor som andra gjort
  2. En guide hur jag gör min lampa, med massor av bilder och tips

  Jag gjorde själv en bärguide med text och bilder. Använder mig av Rubriker för att få länkkraft, samt vanlig text och bilder. Jag var noga med att beskära bilderna till samma format.
  I mitt textfönster klistrade jag in vanlig html kod för tabell. Där i lade jag de olika texterna, bilderna och en linje för att skilja de olika avdelningarna åt. Förmodar att Prestashop har samma sak?
  Bärinstruktioner för Moa Sling

  #114918
  Jimmy
  Deltagare

  Jag saknar också bilder på färdiga lampor, och guider för hur man ska göra.

  Kassan är snabbkassa som följer med i en butik från PrestaWorks numera. De har köpt den modulen för att kunna erbjuda den till sina kunder.

  #114919
  Richie72
  Deltagare

  Kontaktinformation som finns under köpvillkor tycker jag ska stå under “om oss” också. För att den som handlar ska veta att det finns en riktig person bakom.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 15 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.