Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Fler väljer Payson än Klarna

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99107
    Alldo
    Gäst

    Hej igen alla!

    Hos oss väljer allt fler och fler Payson. Idag har 80% av köpen gjorts med Payson. Tittar jag under hela året ser jag att första halvåret var det fler som valde att handla med Klarna, men senaste halvåret har Payson gått om.

    Vet inte vilka slutsatser jag kan göra av detta. Faktureringsavgiften är densamma som tidigare på Klarna (29kr). Inget annat ändrat. Inga villkor, inget!
    Kanske köpare blir tryggare och tryggare med kortbetalning?

    Hur ser er “trend” ut när det gäller val av betalning?

    #155217
    Thomas THL
    Deltagare

    Kortbetalning ökar hos mig.

    #155219
    Flagstore.se
    Deltagare

    De allra flesta väljer Klarna hos mig. Tar 19:- i fakturaavgift i dagsläget. Väntar dock på nya checkout och då kanske det ändras..eller inte 😎

    #155220
    Alldo
    Gäst

    Har precis kollat beloppen på beställningarna, och det ser ut att vara lägre belopp på Klarna-köpen också. Så hos oss verkar inte beloppen ha betydelse heller.

    #155221
    Alldo
    Gäst

    @Thomas THL 55437 wrote:

    Kortbetalning ökar hos mig.

    Trendskifte hos oss m.a.o…

    #155233
    DavidWigg
    Deltagare

    Jag har också sett en ökning med kortbetalningar. Främst nu i oktober och november.

    #155235
    Andreas
    Deltagare

    Kanske konsumenterna förut köpt via Klarna, vart missnöjda med servicen och valt att aldrig mera köpa via Klarna.

    Detta var bara en tanke, men är inte Klarna rätt hårda med påminnelseavgifter och höga räntor om man glömmer att betala fakturan?

    #155237
    prylsjuk
    Deltagare

    @Andreas 55457 wrote:

    …..Detta var bara en tanke, men är inte Klarna rätt hårda med påminnelseavgifter och höga räntor om man glömmer att betala fakturan?

    Jag kan bara prata för mig själv och då tycker jag att Klarna är väldigt tillmötesgående. Man har ju glömt av att betala en del fakturor de senaste åren och även om det gått en bit över tiden så har man kunnat lösa det på ett fint sätt, utan några påminnelseavgifter osv. Men har även hört andra som det är raka motsatsen för, så i det stora hela så är dom rätt hårda på detta. Har väl själv bara haft en jävla tur. :P

    #155238
    Jimmy Ostrom
    Deltagare

    Men många av dagens “nya” kort behövs det inte 3D secure på har jag fattat det som ( i alla fall senaste Mastercard). Sen om det är det som är anledningen vet jag inte.

    Men att jämföra antalet kortbetalningar vs Klarna som man även tar ut en faktura avgift från är lite som att blanda bananer och spik:o

    #155239
    Andreas
    Deltagare

    Jimmy, förstod jag det rätt så jämförde trådstartaren nuläget mot en tidsperiod tidigare med samma variabler som nu. Alltså även då hade hon en liten faktureringsavgift på Klarna köpen.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.