Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Flexibelt Affärssystem med procenttillägg på artiklar

Etiketter: ,

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104180
    lagstrom
    Deltagare

    Hej.
    Vi scannar marknaden efter ett bra och modernt molnbaserat affärssystem med bra lagerhantering. Samt denna funktion som vi helt saknar idag.

    * Möjlighet att lägga till en procentsats på priset (för oss heter detta legeringstillägg på rostfritt stål och är fn 5%) på vissa produktgrupper. Skulle kunna presenteras som en extra moms längst ner vid totalpriset.

    Nåpgon som kan tipsa? Idag har vi Specter som funkar sådär utifrån våra behov. Tyvärr har Specter ingen flexibilitet vad gärret att lägga till funktioner eller ens ändra i mallen så att fält kan få relevanta namn. DÄr måste man köpa hela paketet som det är så att säga.

    #183564
    Stefan72
    Deltagare

    varför inte bara en artikel som är just tillägget? Så gör man ju med bilbatterier där man har ett råvarutillägg.

    #183565
    lagstrom
    Deltagare

    Har man 12 positioner på en order varav 7 ska ha det 5%-iga tillägget måste man som nu på varje faktura räkna detta manuellt. Har du då 10-15 ordrar per dag blir det en ansenlig tidsåtgång för endast detta.

    #183566
    Oveo
    Deltagare

    Gissar att de flesta större ERP klarar detta, vet att Visma Business fixar ditt önskemål. Men det kostar också lite mer än Specter.

    #183775
    EsecoGubben
    Deltagare

    Hej Lagstrom !

    Jag lägger ett meddelande till dig. Då vi har en sådan lösning som ni eftersöker. Vet att man inte ska sälja i denna kanalen;) Men om andra har samma problem så får ni gärna höra av er.
    /Anders

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.