Plus Forum Övrigt Off-topic Flitig arbetsmyra behöver sysselsättas!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102774
    papperskonst
    Deltagare

    Hej alla goa medmänniskor!
    Som rubriken lyder så söker jag jobb. Som dem flesta så kollar jag på annonser och skriver ihop ett CV och personligt brev som jag sedan skickar ut antingen via mail eller per post, har även varit förbi ett par ställen och lämnat in mina ansökningar personligen för att dem skall kunna få ett ansikte ihop om att få deras uppmärksamhet.

    Så hur kommer det sig att jag skriver här?
    Jo, i hopp om ytterligare en chans att hitta dem dolda jobben, men även ny kunskap samt erfarenhet.
    Förutom lång erfarenhet inom servicebranschen som servitris, butikspersonal, receptionist så har jag även arbetat som workshops ledare bland annat inom pappers formgivning (där jag bland annat lär ut konsten att vika papper).

    Att bara söka jobb och invänta svar kan ta emot lite därför letar jag även efter någon annan sysselsättning vid sidan av mitt sökande så jag slipper känna mig rastlös. Jag befinner mig i Stockholm och är ofrivillig arbetslös!

    Så är ni intresserad av arbetskraft/få lite hjälp eller känner någon som behöver en glad, flitig, kreativ och målmedveten person som är en riktig teamplayer med hög grad av social förmåga som samtidigt gillar att arbeta självständigt och fokuserat med eget ansvar tveka inte att höra av er till mig.

    TACK för mig hoppas vi hörs!

    Lämna gärna en kommentar till mig gällande tips, råd, frågor samt jobb erbjudanden går bra att pm:a mig :)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.