Plus Forum E-handelsforumet Logistik Förbättrat resultat på sista raden – sänk kostnaderna för transporter/logistik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101708
    nijos
    Deltagare

    Har du stora kostnader för transporter?

    Vi har 15 års erfarenhet av upphandling av transporter/logistik och är erkänt duktiga på att förhandla priser för transporttjänster.

    Vi analyserar din sändningsstatistik från nuvarande speditör/-er och utifrån detta hittar vi ett nuläge och försöker förbättra det.

    Vi har dessutom själva ett ramavtal för packmaterial.

    Utredning/analys är kostnadsfri och vi debiterar endast om vi hittar en besparing som du tackar ja till. Inga övriga kostnader tillkommer. Vi har hittills aldrig varit med om att någon tackat nej till den besparing vi har kunnat erbjuda.

    Det enda kravet är att kostnaderna för era transporter idag ska uppgå minst till 500 tkr/år för att vi ska göra en analys.

    Det ”sämsta” som kan hända är att vi inte hittar några möjligheter att sänka kostnaderna vilket är ett bevis på att ni sitter med ett väldigt bra fraktavtal. Bästa scenariot ger er en minskad kostnad och ett bättre resultat på sista raden.

    Kontakta oss genom att skicka ett privat meddelande via forumet med kontaktuppgifter till dig, lite kort om ditt företag och övergripande vad ni har för typ av transporter idag, så tar vi kontakt med er för ett första möte.

    Nicklas

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.