Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Försäljning: E-handelsbolag inom skönhetsprodukter

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #104132
  kimborg
  Deltagare

  Logo_280.png

  Bakgrund
  YourWellness Sweden AB grundades först som enskild firma 2014, men med krav från branschen och leverantörer så överfördes enskilda firman till ett bildat Aktiebolag senare 2014. Ägaren har ansvarat själv för affärsutveckling, strategier, marknadsföring, inköp, webbdesign och systemutveckling. Ägaren har en lång erfarenhet inom marknadsföring och systemutveckling vilket framgår tydligt i den helhet som byggts upp i bolaget.

  Sortiment
  YourWellness.se har fokuserat på att ge kunden en unik mix av produkter och även ett urval av unika produkter som få e-handlare får sälja. Totalt finns det över 900 produkter i sortimentet och många kända och exklusiva starka varumärken finns tillgängliga.

  Marknad
  Marknaden för skönhetsprodukter är mycket stabil och förändras snabbt med många nya produkter. Många kunder är kräsna och betalar gärna för det exklusiva. Branschen är stor och det finns goda möjligheter att ta del av marknaden.

  Lager
  Sedan start har YourWellness jobbat med ett litet och flexibelt lager för att kunna leverera produkter snabbt till kunder. YourWellness har en snabb lageromsättning och per dagens datum (2017-05-10) är lagrets totala värde endast 60K.

  Kundstock
  YourWellness har idag över 1500 kunder i sitt register. 98% är privatkunder och ca 2% företagskunder.

  Varumärke
  YourWellness har sedan start arbetat hårt med att förankra och stärka varumärket via sociala medier och även via bloggar.

  Produktdata
  YourWellness.se har satsat mycket tid på högkvalitativa produktbilder och produkttexter som till 75% är helt unika för YourWellness.se. Ca 5-10 minuter har lagts på varje produktsida vilket innebär en arbetsinsats på hundratals timmar.

  SEO – Synbarheten på Google/Sökmotorer
  YourWellness.se håller bra placeringar på flera viktiga sökord på Google som ger bra volymer.
  Exempel på dagens placeringar:

  Skägg lotion #3
  Flash Tatueringar #3
  Björk Balsam #4
  Tassel Tatueringar #5
  Vaxvärmare #7

  E-handelsbutiken
  Vid en jämförelse mot alla olika konkurrenter så håller YourWellness.se en mycket hög nivå på köpupplevelse, webbdesign och enkel smidig effektiv kassa med ”Klarna Checkout”.

  Varför försäljning?
  YourWellness.se var tänkt som en bi-syssla, men med den tillväxt som blev redan första verksamhetsåret så tog bi-syssla för mycket tid för att hantera utleveranser. Vi ser gärna att köparen tar vid och fortsätter bygga upp YourWellness.se. Ägaren vill fokusera på sitt primära arbete.

  Nykeltal
  http://www.allabolag.se/5569851206/yourwellness-sweden-ab

  Snittorder Returfrekv. Bruttomarginal Omsättning Startår
  480 SEK 2% 31% 375.000 SEK

  E-handelsplattform
  Butiken är byggd med Open Source och OpenCart som är enkel att administrera och utveckla. Det finns många moduler tillgängliga att bygga vidare med. För nyhetsbrev används Mailchimp.

  YourWellness.se passar perfekt för de som vill snabbt komma igång med en befintlig verksamhet där samarbete med många leverantörer redan är etablerat, E-handel med full funktionalitet kombinerat med effektiv betalningslösning.

  Intresserad av att förvärva bolaget eller inkråmet?
  Kontakta Kim Borg,
  kimborg@gmail.com

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.