Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Först på första sidan på Google, hur?

Etiketter: , ,

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103219
    df80
    Deltagare

    Hej,
    Vi jobbar hårt på att öka synligheten på nätet och det är ju verkligen svårt att få upp värdet på sidan. Alla tips på hur vi skall klättra mot toppen på Google mottages tacksamt :)

    http://www.onerelation.se

    #180338
    Jonas.L
    Deltagare

    När vi pratar om SEO, så är det något som tar tid och kräver också en del kunskap.

    Kika på seo-forum.se. Dem har mycket nyttiga tips där gällande SEO.

    Mycket berör även på vilket sökord du skall synas på och hur konkurrensen är på just det sökordet. För att beräkna konkurrens så kan du använda Google keywordtool.

    Lycka till!

    #180491
    zeven
    Deltagare

    Rekommenderar att ni läser på wikipedia, vad SEO är och vanliga termer. Sedan kör ni en onpage-analys mha https://www.pineberry.com/on-page-analys/. Övriga forum som är bra förutom det Jonas nämnde är http://wn.se

    #181297
    dreamit
    Deltagare

    Kollade snabbt sidans värde på open site explorer
    Länk förkortad av Google: https://goo.gl/bwPYIq

    Mitt tips: Kolla sidans värde där och jämför det med andras. Kolla tex anhcor text hur ditt ert länbygge är uppbyggt och hur det skiljer sig mot någon som ligger i toppen. Kolla ert spamscore som just nu är 5 och försök få ner den siffran genom att fixa till dom saker som ger dessa negativa poäng.

    Fortsätt oka värde på sidan genom att skaffa fler värdefulla länkar på ett naturligt sätt. Va försiktig med länbygget – läs gärna http://www.mediaclever.se/lankar/10-saker-du-inte-ska-gora-i-ditt-lankbygge/

    Personligen skulle jag även försökt få med mycket mer text på sidan eller på alla era undersidor och startsidan rättare sagt där man beskriver varje ämne mer och kanske även bjuder på lite användbar info.

    Lycka till!
    Ps: Snygg sajt =)

    #181301
    davidh83
    Deltagare

    Jag hade börjat med att optimera din sida för sökmotorerna sedan länkbygge.

    Här är några saker att fixa:

    – Riktar ni er mot stockholm? Om så är fallet, se till att lägga till detta i din sidtitel, meta beskrivning och H1 tagg på första sidan (eller event byrå sidan). Tex, “eventbyrå i Stockholm”.
    – Lägg till 300-500 ord på första sidan om vad ni erbjuder era kunder. Varför de ska välja er osv..

    – Sätt upp och optimera Google My Business om detta inte är gjort. När man söker efter “eventbyrå stockholm” så kommer dessa sidor upp i sökresultatet. Studier som gjorts har visat att top 3 GMB sidor får undefär 40% av klicksen på första sidan.

    – Länkbygge: kolla var dina konkurrenter får sina länka ifrån och fixa samma om det går. Detta kan göras med ett verktyg som Majestic SEO eller Ahrefs. Om du inte vill betala löpande så kan du köpa 30 dagar för 5 dollar här: https://www.fiverr.com/bethanysophie/give-ahrefs-advance-accounts-for-30-days?context=advanced_search&context_type=rating&context_referrer=search_gigs&pckg_id=1&pos=3&funnel=27c3dbab-4a9f-4f90-a7c2-6bc404923147

    Det är bra om dina länkar är relevant till din bransch eller ditt område (stockholm)

    Lägg till in webbplats på sidor som denna: http://www.byralistan.se/lagg-till-foretag/

    En annan strategi för att skaffa länkar skulle vara att erbjuda kunderna ni jobbat med en recension som de sedan kan lägga till på deras webbplats. Inkludera sedan en länk från ditt namn till eran egen webbplats.

    #181314
    adamkarlsson
    Deltagare

    Kan rekommendera en video från Moz som grundligt går igenom i stort sett allt du behöver veta. De andra här har redan svarat på det mesta men för att förstå hur det hela fungerar kan jag rekommendera att du tar en titt på den. https://moz.com/blog/targeted-link-building-in-2016

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.