Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Första butiken – Feedback på extrabelysning.se

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99494
    Nordbo
    Deltagare

    Hallå där ute! Fick äntligen upp min nya webshop för ett par veckor sedan. Små justeringar har skett mest hela tiden men börjar känna mig relativt klar nu (om man nu kan bli det). Har försökt få med allt jag kunnat läsa mig till här på ehandel.se och försökt väva in det så prydligt som möjligt.

    Skulle gärna se er, erfarna, ehandlare ta en titt och ge ett omdöme på den. All kritik uppskattas. :)

    MvH Oskar

    #158376
    DavidWigg
    Deltagare

    Hejsan!

    Varför har du /google-site-verifica/ i din url? Det borde ju också gå att ha ditt domännamn kopplat till butiken? Nu är den vidarebefodrad till Textalks url.

    Sedan tycker jag att loggan tar över framsidan. Jag ser ingen produkt alls när jag landar i din butik. På produktsidorna är köp-knappen för långt ner. Likaså beskrivningen. Skulle rekommendera att lägga beskrivningen och knappen direkt till höger om produktbilden.

    #158378
    hakedq
    Deltagare

    Skulle rekommendera att skära ner på antal typsnitt, nu är det olika i vänstermenyn, loggan, brödtexten och bannern till höger, ger lite rörigt intryck.

    Lyckas inte gå in på produktsidorna, står “Sidan dirigeras om felaktigt” men det kanske är något du håller på och grejar med nu? Sökfunktionen verkar heller inte fungera, en sökning efter “Led” ger t.ex. inga resultat.

    Organisationsnummer ska man ha med även om det är enskild firma, det är ju ändå inte speciellt svårt att ta reda på om man vill, så tycker inte det finns någon anledning till att vara orolig för det.

    #158519
    Nordbo
    Deltagare

    Tack för era synpunkter. Ska titta på det.

    Precis som du säger hakedq, höll på men domän-inställningar och vipps så försvann kopplingarna. Har återställt allt så det ska förhoppningsvis komma igång snart.

    #158524
    Prix
    Deltagare

    Orgnr. ska finnas med.

    Får en konstig känsla när jag besöker butiken. Nästan som att det är en affilite-sajt eller något. Inte så värst mycket “butik” känsla. Och även om det kan vara en bra sak så är det tyvärr inte det denna gången.

    #158527
    danielandersson
    Deltagare

    Alltså, vi fattar, du är SJUKT nöjd med din logo men dina ev kunder vill se produkter, inte din logo.

    Fokusera på sälj, inte visa upp din logo/header.

    #158529
    Prix
    Deltagare

    Ytterligare som jag reagerat på är att du har fri frakt om man handla för 2000 kr exkl moms men när man kommer till butiken visas dina priser inkl moms. Jag gillar inte att man blandar, antingen sätter man standard till exkl moms eller inkl och har det genomgående. Sedan kan man få välja om man vill ändra detta såklart.

    #158534
    Nordbo
    Deltagare

    Tack för era synpunkter. Ska ta till mig och försöka utveckla sidan. Som sagt, just kommit igång så givetvis finns det bättringspunkter, många saker man inte tänker på och lätt att man “låser” sig i tankarna. Ska försöka få in mer bilder på monterade produkter i veckan, just för att få mer “butik-känsla” som du säger Prix.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.