Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Fortnox webbshop ??

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94365
  tintinskoog
  Medlem

  Är det någon som har erfarenhet av fortnox webbshop, funderar på att använda den så jag behöver lite feedback på den!

  #110209
  grenfeldt
  Deltagare

  Jag har precis öppnat en e-butik och har ju därför inget att jämföra med, men jag kan säga att jag inte är helt nöjd med fortnox’ lösningar.

  Deras handbok är inte uppdaterad och saknar viktig information, vissa ändringar man gör syns inte i butiken, det är onödigt krångligt att fixa en design osv. Nej, inte nöjd tyvärr.

  #110882
  pyhobby
  Deltagare

  Jag håller med om att designen kan vara svår att komma till rätta med. Dessutom saknas det vissa funktioner, som rabattkodsfunktion.
  Men i det stora hela är det en jäkligt bra lösning att starta med. Priset är riktigt bra!

  De gångerna jag haft problem har jag alltid fått snabb hjälp från supporten.

  #112680
  EKO Princess
  Deltagare

  Jag använder mig också utav Fortnox webshop och är inte heller helt nöjd. Som tidigare talare så saknas rabattfunktion och även en snabbkassa, men snabbkassa är det inte många billigare webshoppar som har. Supporten är snabb, vilken är väldigt bra. Det finns en hel del begränsningar layoutmässigt, men det tror jag också alla lösningar har. Det finns dock en hel del bra funktioner, bra kundregister med automatiska e-postutskick. Deras handbok är väldigt undermålig, det som står i den är självklara saker. En annan sak som jag stört mig på är att man endast kan sortera produkterna utifrån en struktur. Jag säljer tex skönhetsprodukter, då vill jag att kunden ska kunna klicka sig genom användningsområde (kropp, ansikte, rengöring osv) men även via varumärke, tex en rullist. Men det går tyvärr inte heller.

  Jag har funderat på att byta men när man redan lagt in över 100 produkter så drar man sig för det. Har kollat lite på WP shop, är det någon som har erfarenhet av den? Är lite skeptisk i och med att det är gratis.

  Hälsningar
  Elin
  EKO princess

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.