Frakt småprodukter inlämning hos ombud

Plus Forum E-handelsforumet Logistik Frakt småprodukter inlämning hos ombud

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #190437
  rokkyride
  Deltagare

  Har en mindre startup där vi skickar små värden och små paket. Vi har fått 49 kr av DHL upp till 3 kg vilket är ok men dessa paket måste lämnas in på företagscenter långt bort eller bokas upphämtning med inlåsning 14-17 varje dag då man måste vara på plats. Postnord har skicka direkt med liknande pris men där ersätts inte förlorade värden i paketet.
  Min fråga: Finns det ngn leverantör av frakt som erbjuder inlämning hos alla sina ombud med spårbara alternativ som dessutom ersätter innehåll om paketet kommer bort?

  Vill inte bli inlåst och vänta på en lastbil varje dag eller behöva åka långt till ett företagscenter.

  #190520
  wendel
  Deltagare

  Kolla med Schenker. Vi skickade några paket med dem via ombud, tills vi upptäckte att det tillkommer en avgift på några tior per paket för den tjänsten (det blev för dyrt för oss men kanske funkar för er).

  #190992
  Stefan72
  Deltagare

  Eget avtal med DHL eller vad? Har haft DHL på eget avtal i många år och senare på ett gruppavtal och det har aldrig varit nå tal om att det ska lämnas in hos nå ombud. Ibland skickar jag bara ett paket per vecka och de hämtar utan knot.

  #191798
  FlowerBox
  Deltagare

  Hej,
  Är inte hör så ofta, men du verkar ha samma fraktvikter som mig.
  Jag betalar samma pris, men då har jag allt inkluderat(DMT, avisering, försäkring, upphämtning, inga zoner, ett pris hela Sverige).
  Dom jag har avtal med heter Transportdeal.se och kontakten heter Kent.
  Kan vara värt att prova.

  Lycka till,

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.